Prinssi Harrylta liikuttava paljastus – tämä oli yksi hänen ja herttuatar Meghanin Archie-pojan ensimmäisistä sanoista: "Samalla se tekee minut todella surulliseksi"

Prinsessa Diana kuoli päivälleen 25 vuotta sitten – tästä syystä kuninkaallinen tragedia puhuttaa yhä 12:34
Prinsessa Diana kuoli 25 vuotta sitten – tästä syystä kuninkaallinen tragedia puhuttaa yhä

Prinssi Harry paljasti yhden hänen ja herttuatar Meghanin Archie-pojan ensimmäisistä sanoista.

Prinssi Harry paljasti hänen ja televisiojuontaja Oprah Winfreyn luomassa, mielenterveyttä käsittelevässä The Me You Can't See -dokumenttisarjassa pieniä yksityiskohtia siitä, miten edesmennyt prinsessa Diana on näkynyt hänen ja herttuatar Meghanin  Archie-pojan elämässä.

Prinssi kertoi yhdessä dokumenttisarjan jaksossa, että Archie-pojan huoneen seinällä riippuu kuva prinsessa Dianasta. Samaan hengenvetoon hän paljasti, että kolmas sana, jonka Archie koskaan sanoi, oli grandma, eli isoäiti. Sitä ennen pienokainen oli sanonut vain sanat mama ja papa, eli äiti ja isä.

– Se on suloisin asia, mutta samalla se tekee minut todella surulliseksi, koska (Dianan) pitäisi olla täällä, prinssi kertoi.

Prinsessa Dianan kuolemasta tuli eilen keskiviikkona kuluneeksi 25 vuotta. Hän menehtyi traagisessa auto-onnettomuudessa elokuun 31. päivä vuonna 1997. Diana oli  kuollessaan 36-vuotias.

Katso yllä olevalta videolta, mitkä salaliittoteoriat Dianan kuolemaan liittyen elävät yhä vahvoina.

Lue myös:

    Uusimmat