Harryn ja Meghanin Archie-pojan yksi ensimmäisistä sanoista liittyi hänen edesmenneeseen isoäitiinsä Dianaan: "Se tekee minut surulliseksi"

2:44
Prinssi Harry vertaa kuninkaallisen elämän valokeilaa Truman show`hun ja eläintarhaan.

Prinssi Harry puhuu harvinaisen avoimesti uutuusdokumentissa elämästään. 

Prinssi Harry, 36, puhuu avoimesti elämästään äitinsä, prinsessa Dianan kuoleman jälkeen dokumenttisarjassa The Me You Cant't See. Harry on tuottanut dokumentin yhdessä Oprah Winfreyn kanssa. 

Harry puhuu dokumentissa siitä, kuinka olisi toivonut äitinsä tapaavan Meghanin ja olemaan  Archien elämässä mukana.

– Olen laittanut Dianasta kuvan lastenhuoneeseen. Se oli yksi niistä ensimmäisistä sanoista, mitä hän sanoi. Ensimmäisenä tuli äiti ja isi. Sitten tuli isoäiti Diana, Harry paljastaa dokumentissa.

– Se on maailman suloisinta, mutta tekee minut samaan aikaan hyvin surulliseksi, hän jatkaa.

Harry on puhunut aiemmin James Cordenille, että Archien ensimmäinen sana oli krokotiili.

– Poikani on nyt puolitoista vuotta vanha. Hän on hysteerinen, hänellä on mitä upein persoonallisuus. Hän sanoo jo kahden kolmen sanan lauseita ja laulaa kappaleita.

Apple TV:n dokumentissa Harry laukoo suoraan asioita lähisukulaisistaan – hän myöntää menneisyyden huumeiden sekä alkoholin käytön, joilla hän pakeni ahdistustaan.

Harry kertoo käyneensä terapiassa viitisen vuotta. Hän toteaa dokumentissa, että ei ole saanut tukea surutyössä isältään prinssi Charlesilta. Prinsessa Diana kuoli vuonna 1997 auto-onnettomuudessa.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja