Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jäivät ilman kuninkaan kutsua – jo toisen kerran

Prinssi Harry avautuu jälleen – tällainen on uusi kohuhaastattelu 7:10
Prinssi Harry on kohauttanut usein antamillaan haastatteluilla

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät osallistu kuninkaan syntymäpäiväjuhlallisuuksiin.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jäivät ilman kutsua Trooping the Colour -paraatiin jälleen kerran, kertoo muun muassa People.

Lehden mukaan prinssiä ja herttuatarta ei ole kutsuttu tänäkään vuonna Lontoossa järjestettävään vuosittaiseen brittimonarkin syntymäpäiväjuhlaan. Kuningas Charlesin syntymäpäiväparaati järjestetään 15. kesäkuuta.

Viime vuonna kuningas Charlesin ensimmäisessä paraatissa pariskuntaa ei myöskään nähty. He ovat asuneet Los Angelesissa vuodesta 2020, sen jälkeen, kun he irtisanoutuivat kuninkaallisista tehtävistä.

Edellisen kerran kaksikko nähtiin tapahtumassa vuonna 2022, kun he osallistuivat edesmenneen kuningatar Elisabetin platinajuhlavuoden tapahtumiin. Tuolloin juhlittiin kuningattaren 70-vuotista taivalta Britannian monarkkina.

Viimeksi Harry vieraili Isossa-Britanniassa toukokuun alussa, kun hän osallistui Invictus Games -tapahtuman juhlallisuuksiin, mutta ei tiettävästi tavannut muuta kuninkaallista perhettä tuolloin.

Isäänsä kuningas Charlesia prinssi tapasi edellisen kerran viime helmikuussa, kun kuningas sai syöpädiagnoosin. Peoplen mukaan heillä oli yksityinen tapaaminen Clarence Housessa.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat