Prinssi Harry ja herttuatar Meghan illallistivat tyylikkäinä New Yorkissa

Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista 8:01
Herttuatar Meghanin vuonna 2021 antama kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat tyylikkäinä New Yorkissa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vierailivat tällä viikolla New Yorkissa. Pari lensi New Yorkiin osallistuakseen YK:n epäviralliseen kokoukseen, joka järjestettiin edesmenneen Nelson Mandelan kunniaksi.

Kokouksessa koskettavan puheen pitänyt Harry ja tämän puoliso kuvattiin maanantaina poistumassa käsi kädessä New Yorkissa sijaitsevasta hienosta italialaisravintolasta. Pariskunnan kerrotaan viettäneen iltaa ystäviensä kanssa ruoan ja viinin merkeissä.

Herttuatar Meghan oli pukeutunut tyylikkääseen mustavalkoiseen haalariin ja mustiin stiletto-korkokenkiin. Kädessään tällä oli punainen laukku ja korvissaan kultaiset korvakorut. Herttuattaren asukokonaisuuden kruunasi tämän rannetta koristava Cartierin kello, jonka arvo on Hello!-lehden mukaan yli 17 000 puntaa.

Harryn yllä puolestaan nähtiin tummansininen kauluspaita, jonka hihat prinssi oli käärinyt ylös. Jalassaan tällä oli perinteiset mustat housut.

Harry kertoi YK:n järjestämässä epävirallisessa kokouksessa pitämässään puheessa syvään juurtuneesta rakkaudestaan Afrikkaan. Hän kertoi vierailleensa kyseisellä mantereella ensimmäisen kerran 13-vuotiaana ja käyneensä siellä useasti äitinsä prinsessa Dianan kuoleman jälkeen.

– Siitä lähtien kun olen vieraillut Afrikassa, olen löytänyt siltä mantereelta toivoa. Se on paikka, josta olen löytänyt rauhan ja parantumisen kerta toisensa jälkeen, Harry sanoi puheessaan.

– Siellä olen tuntenut olevani lähimpänä äitiäni ja sieltä olen etsinyt lohtua hänen kuoltuaan. Siellä tiesin myös löytäneeni sielunkumppanin vaimostani ja siksi niin suuri osa työstäni perustuu sinne, hän totesi.

Harry on työskennellyt vuosien varrella muun muassa projekteissa, jotka pyrkivät suojelemaan Afrikan luonnonperintöä, villieläimiä ja paikallisia yhteisöjä.

Lue myös:

    Uusimmat