Prinssi Harry teki avoimen tunnustuksen – paljasti missä tuntee olevansa lähimpänä edesmennyttä äitiään

Seuraako prinssi Harry äitinsä Dianan jalanjäljissä? 1:36
Seuraako prinssi Harry Dianan jalanjäljissä? Katso videolta mitä kuninkaallinen asiantuntia vastaa!

Prinssi Harry paljasti missä tuntee olevansa lähimpänä edesmennyttä prinsessa Dianaa.

Prinssi Harry piti koskettavan juhlapuheen taannoin kansainvälisenä Nelson Mandelan -päivänä, kertoo Hello. Puheessaan prinssi Harry, 37, kertoi syvään juurtuneesta rakkaudestaan Afrikkaan.

YK:n epävirallisessa kokouksessa puhunut prinssi muisteli, kuinka hän vieraili mantereella ensimmäisen kerran 13-vuotiaana ja on vieraillut siellä useasti prinsessa Dianan kuoleman jälkeen.

– Siitä lähtien kun olen vieraillut Afrikassa, olen löytänyt siltä mantereelta toivoa. Se on paikka, josta olen löytänyt rauhan ja parantumisen kerta toisensa jälkeen, Harry sanoi puheessaan.

– Siellä olen tuntenut olevani lähimpänä äitiäni ja sieltä olen etsinyt lohtua hänen kuoltuaan. Siellä tiesin myös löytäneeni sielunkumppanin vaimostani ja siksi niin suuri osa työstäni perustuu sinne, Harry totesi lopuksi.

Prinssi Harry on puhunut useasti rakkaudestaan Afrikkaan. Vuonna 2019 prinssi muun muassa teki vierailun Botswanaan, jossa hän auttoi koululaisia istuttamaan puita luonnonsuojelualueelle.

Harry kertoi vierailleensa maanosassa heti äitinsä kuoleman jälkeen ja tuntee syvää yhteyttä Afrikkaan.

Sussexin herttuan puheessa käsiteltiin prinsessa Dianan lisäksi monia tärkeitä aiheita kuten ilmastonmuutosta, köyhyyttä ja rotusyrjintää.



Lue myös:

    Uusimmat