Prinssi Charlesin harvinainen haastattelu – poseeraa muotilehti Voguessa: "Olen niitä ihmisiä, jotka korjauttavat kenkiä, tavaroita tai vaatteita"

3:38
Prinssi Charles juhli 70-vuotissyntymäpäiviään vuonna 2018.

Britannian tuleva kuningas prinssi Charles antoi harvinaisen haastattelun Britannian Vogueen.

Muotilehti Vogue on saanut harvinaisen haastattelun prinssi Charlesilta, 71. Tuleva kuningas kertoo brittilehdelle omasta tyylistään ja siitä, miten hän on yleensä korjauttanut rikki menneet vaatteensa uusien ostosten sijaan. Voguen artikkelin on kirjoittanut Edward Enninful, joka haastatteli myös herttuatar Meghania vuoden 2019 Voguen kesänumeroon.

Toimittaja kehuu prinssi Charlesia muoti-ikoniksi.

– Olen iloinen, että ajattelet minulla olevan tyyliä. Olen onnekas, koska löydän mahtavia ihmisiä, jotka ovat taitavia tekemään asioita, joita arvostan. Sen vuoksi yritän saada niitä kestämään pidempään, prinssi kertoo lehdelle.

Prinssillä on hyvä maine vaatteiden huollon suhteen. Hän korjauttaa nahkakenkiänsä, parsii vaatteita, sekä paikkaa käsintehtyjä pukujaan.

– Olen niitä ihmisiä, jotka korjauttavat kenkiä, tavaroita tai vaatteita, jos vain mahdollista sen sijaan, että heittäisin ne pois. Sen vuoksi taloudellisesti katsoen, siinä on suuret mahdollisuudet ihmisille perustaa pieniä yrityksiä korjauksen, ylläpidon, sekä uusiokäytön suhteen, prinssi kertoo.

Kuninkaallinen kertoo oppineensa tavan jo lapsuudestaan, jolloin he veivät vaatteita ja kenkiä korjattaviksi.

Prinssin säätiö on perustanut The Modern Artisan Project -harjoitusohjelman, jossa opiskelijat lanseeraavat kaupallisen ja kestävän muotimalliston.

Lähteet: People, Vogue.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja