Mainos

Herttuatar Meghanin Vogue-kansi joutui kopiosyytösten kohteeksi: "Imitointi on suurin mahdollinen kunnianosoitus"

Herttuatar Meghan vastasi uuden brittiläisen Vogue-lehden kansikuvasta ja sisällöstä. Kansi on jo nyt ehtinyt herättää kohua.

Sussexin herttuatar Meghanin kuratoima Britannian Vogue-lehden numero on herättänyt syytöksiä kopioinnista.

Lehden kannen katsotaan ottaneen mallia The Game Changers -kirjasta, joka kertoo Hollywoodissa menestystä niittäneistä naisista. Sattumoisin Meghan itse esiintyy kyseisen kirjan kannessa.

The Game Changers -kirjan kannessa on viisitoista naista mustavalkoisissa kuvissa kuvattuina. Meghanin luomassa lehtikannessa on niin ikään viisitoista naista, joiden kuvat ovat mustavalkoisia. Vogue-lehden kannesta löytyy iso otsikko, jossa lukee "Focus for Change", joten myös otsikoista löytyy yhdistäviä tekijöitä. Yhdennäköisyyden voi katsoa alta löytyvältä videolta.

The Game Changers -kirjan kirjoittanut kaksikko Steph Adams ja Samantha Brett eivät olleet yhdennäköisyydestä moksiskaan. Adamsin mukaan he valitsivat tarkasti kirjaansa naisia, joita he pitivät inspiroivana ja joiden he uskoivat muuttavan maailmaa.

– Jos Sussexin herttuatar haluaa tehdä saman Britannian Voguen kanssa ja muuttaa maailmaa inspiroimalla lukijoita, niin se on mahtavaa. Imitointi on suurin mahdollinen kunnianosoitus, Adams totesi.

Australiassa journalistina työskentelevä Brett osoitti, että kannessa oli muitakin yhtäläisyyksiä kaksikon kirjaan. Meghanin kannesta löytyi samoja termejä, kuin Brettin ja Adamsin kirjan takakannesta. Brettiäkään ei yhteys haitannut, päin vastoin.

– Olen otettu, se on hieno kirja, joten ajattelin aina, että joku kopioi sitä ja tekee oman versionsa, Brett sanoi.

– Hänen kannessaan on mahtavia naisia, hän tukee naisia, hän pyrkii voimaannuttamaan muita naisia – tarkoitus on hyvä, hän jatkoi.

Meghanin työstämä Vogue-numero ilmestyy tämän viikon perjantaina. Buckinghamin palatsi ei ole kommentoinut väitteitä yhdennäköisyydestä Adamsin ja Brettin kirjoittamaan kirjaan.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja