Kuningatar Elisabet vaihtoi hiustyyliään – luottokampaaja avautui kovasta vaatimustasosta: "Tarvitsen gin tonicin"

Kuningatar Elisabet vallassa 70 vuotta – mitä hän merkitsee Britannialle? 11:10
Kuningatar Elisabet on ollut vallassa 70 vuotta – tätä hän merkitsee Britannialle.

Kuningatar tietää, mitä kampaajaltaan haluaa.

Kuningatar Elisabet vaihtoi ikonista hiustyyliään kesäkuussa pidettyjen platinajuhlajuhlien jälkeen ja debytoi raikkaalla hiustyylillä  tuoreissa kuvissa.

Uusissa kuvissa 96-vuotiaan hallitsijan näyttävät huomattavasti lyhyemmiltä sivuilta ja takaa.

Kuningattaren apulaisena tunnettu Angela Kelly kertoi kuninkaalliskirjassa omaksuneensa monarkin kampaajan lisäroolin pandemian aikana.

– Maaliskuusta 2020 alkaen pesin kuningattaren hiukset viikoittain, muotoilin ne ja jopa trimmasin niitä tarvittaessa. Tiimini nimesi sen Kellyn salongiksi, hän kirjoitti.

– Ensimmäiset kaksi viikkoa tärisin jännityksestä. Olin tehnyt hänen hiuksensa vain kerran tai kahdesti aikaisemmin. Kuningatar oli niin ystävällinen, että hän neuvoi minua hyvin erityisessä tavassa laittaa rullat hiuksiinsa.

Ajan myötä Kelly alkoi pestä ja muotoilla Elisabetin hiuksia aktiivisesti. Kuningatar ei arkaillut myöskään sanoa, kun lopputulos ei miellyttänyt häntä. 

– Kun itseluottamukseni kasvoi, olen varma, että kuningatar piti minua ammattilaisena. Hän alkoi huutaa minulle, että "älä tee sitä, tee se näin". 

– Jumalauta, tarvitsen gin tonicin. Joten kuningattaren kuivatessa hiuksiaan sanoin hänelle, että haen väkevämmän juoman, koska tämä on niin stressaavaa, Kelly muisteli.

Lähde: Page Six


Lue myös:

    Uusimmat