Prinssi Charlesilla, 71, on hellyttävä perinne lastenlastensa kanssa – tätä kirjasarjaa prinssi lukee eläytyen ääneen pienokaisille: "He istuvat lumoutuneina"

Prinssi Charles ennustaa sään.

Prinssi Charles osaa eläytyä erityisesti yhteen tarinaan, jota hän lukee usein ääneen lapsenlapsilleen.

Prinssi Charles, 71, pitää tiettävästi lastenlapsiaan suuressa arvossa ja pitää heidän kanssaan telmimisestä. Aikoinaan antamassaan haastattelussa Charlesin puoliso herttuatar Camilla, 73, paljasti, että Charles lukee mieluusti lastenlapsilleen Harry Potter -kirjoja.  

– Hän tekee sen kaikkine äänineen, koska hän on erinomainen miimikko. Minä en ole kovinkaan hyvä siinä, yritän tehdä sen äänien kera, mutta näytteleminen ei ole vahvuuteni. Mutta hän istuu alas ja niin tekevät hekin hänen kanssaan, Camilla on kertonut Charlesin perinteestä. 

– Ajattelen aina, että he kiemurtelevat pitkin sänkyä, mutta he istuvat lumoutuneina. 

Camilla on kehunut vuosien mittaan sitä, kuinka hyvä hänen aviomiehensä Charles on lasten kanssa. Pariskunnalla ei ole yhteisiä lapsia, mutta heillä on tahoillaan edellisistä liitoistaan sekä lapset että lastenlapset. 

Camillan mukaan hän ja Charles viettävät melko paljon aikaa lastenlastensa kanssa. 

– He ryntäilevät paikasta toiseen. Et voi vaan istua alas ja sanoa: "Anteeksi, olen liian vanha leikkimään". 

Charles jaksaa Camillan mukaan leikkiä kontillaan lastenlastensa kanssa jopa tuntien ajan. Lastenlapset rakastavat Camillan mukaan erityisesti nimenomaan sitä, kuinka Charles lukee heille ääneen Harry Potter -kirjoja eläytyen tarinoihin. 

Koronaviruspandemian tähden Charles ja Camilla, jotka kumpikin kuuluvat viruksen riskiryhmään ikänsä takia, eivät ole voineet viettää yhtä paljon aikaa lastenlastensa kanssa kuin ennen. Charlesilla on yhteensä neljä lastenlasta: vanhemman poikansa prinssi Williamin ja tämän puolison herttuatar Catherinen lapset prinssi George, prinsessa Charlotte sekä prinssi Louis, ja nuoremman poikansa prinssi Harryn ja tämän puolison herttuatar Meghanin esikoinen Archie Harrison

Herttuatar Camillalla on viisi lastenlasta: tyttärensä Laura Lopesin lapset ElizaLouis sekä Gus ja poikansa Tom Parker Bowlesin lapset Lola ja Freddy.

Lähde: Express

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja