Prinssi Andrew saapui prinsessa Beatricen Sienna-tyttären yksityisiin ristiäisiin ökyautolla

Prinssi Andrew joutuu oikeuteen seksuaalirikossyytöksistä – tapaus liittyy Epsteinin seksirinkiin 0:45
Prinssi Andrew joutuu oikeuteen seksuaalirikossyytöksistä – tapaus liittyy Epsteinin seksirinkiin

Seksuaalirikoskohun keskellä ollut prinssi Andrew saapui tyttärentyttärensä ristiäisiin öky-Bentleyllä.

Iso-Britannian prinsessa Beatrice ja hänen miehensä Edoardo Mapelli Mozzi järjestivät seitsemän kuukauden ikäiselle Sienna-tyttärelleen yksityiset ristiäiset. Viime perjantaina vietetty ristiäistilaisuus järjestettiin Lontoossa sijaitsevassa St Jamesin palatsin Chapel Royalissa.

The Sun kertoo, että kyseessä oli noin tunnin mittainen tilaisuus, johon saapui muutamia prinsessa Beatricen ja tämän aviomiehen ystäviä. The Sunin lähde kuvaili ristiäisten olleen yksityinen perhetapahtuma.

Toissa viikolla 96-vuotissyntymäpäiviään juhlineen kuningatar Elisabetin ei uskota olleen paikalla juhlahumussa, sillä tämä emännöi kahta virtuaalitapahtumaa Windsorin linnasta käsin.

Sen sijaan helmikuussa seksuaalirikosta koskevan siviilikanteen sopinut prinsessa Beatricen isä prinssi Andrew kuvattiin lauantaina auton ratissa Windsorissa. Prinssillä oli The Sunin ja Daily Mailin mukaan allaan peräti 220 000 punnan, eli 262 562 euron Bentley-luksusauto.

Prinssin kerrotaan osallistuneen ristiäistilaisuuteen yhdessä ex-vaimonsa herttuatar Sarah Fergusonin kanssa.

Yhdysvaltalainen Virginia Giuffre nosti prinssi Andrew’ta vastaan siviilikanteen, väittäen joutuneensa seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi Andrew'n toimesta 2000-luvun alussa. Väitettyjen tapahtumien aikaan Giuffre oli 17-vuotias eli alaikäinen Yhdysvaltojen lain mukaan, ja Andrew puolestaan nelikymppinen.

Siviilikanne sovittiin oikeussalien ulkopuolella helmikuussa summasta, jota ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta sen on arvioitu olleen noin 14 miljoonaa euroa. Time-lehden mukaan on epäilty, että korvaussummasta osan maksoi kuningatar Elisabet.

Lue myös:

    Uusimmat