Prinssi Andrew'n serkku puolustaa kuninkaallista erikoisella tavalla: "Hän ei pysty järjestämään illallisjuhlia, saati organisoimaan seksikaupparinkiä"

1:10
Prinssi Andrew vetäytyy julkisista tehtävistä Epstein-kytkösten vuoksi

Prinssi Andrew'n serkku Christina Oxenberg on noussut puolustamaan seksikohussa ryvettynyttä kuninkaallista erikoisin sanakääntein. 

Vuodesta 2019 saakka valtavassa seksikohussa ryvettyneen prinssi Andrew'n serkku Christina Oxenberg puolustaa serkkuaan, joka joutui hiljattain jälleen myrskyn silmään liikemies Jeffrey Epsteiniin liittyvän tutkinnan takia. 

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että amerikkalaissyyttäjien mukaan Andrew ei olisi osoittanut lainkaan yhteistyöhalua Epsteiniin liittyvän tutkinnan suhteen. Andrew oli edesmenneen lukuisista seksuaalirikoksista sekä seksiringin pyörittämisestä syytetyn Espteinin ystävä. Yhdysvaltalainen Virginia Giuffre on yksi monista naisista, jotka ovat syyttäneet Epsteiniä seksuaalirikoksista, ja hänen mukaansa hänet pakotettiin seksiin kolmesti prinssi Andrew'n kanssa 2000-luvun alussa. 

Andrew'n serkun Oxenbergin mukaan prinssi on varmasti täynnä katumusta teoistaan ja niistä aiheutuneista kohuista, mutta hän ei ole kuitenkaan ollut päätekijänä operoimassa väitettyjen tapahtumien takana. 

– Hän teki idioottimaisia tekoja. Mutta hän ei ole pedofiili, Oxenberg kommentoi. 

– Suo anteeksi rakas serkkuni Andrew, mutta hän ei pysty järjestämään illallisjuhlia, saati organisoimaan seksikaupparinkiä. 

Oxenbergin mukaan Andrew on itse joutunut Epsteinin hyväksikäyttämäksi. Naisen käsityksen mukaan edesmennyt liikemies tähtäsi tietoisesti ystävyyteen kuninkaallisen kanssa saadakseen uskottavuutta. Oxenbergin mukaan Epstein käytti tämän saavuttamiseen seurapiiritähti Ghislaine Maxwellin apua, joka myös itse on epäiltynä valtavassa seksirikosvyyhdissä. 

– Andrew ei tiennyt joutuvansa käytetyksi. 

– Jeffrey oli pervo. Ghislaine oli pervon avustaja. Joten he ovat ongelma ja haluan, että huomio kiinnittyy nyt Ghislaineen. 

FBI alkoi tutkia Epsteinin ja Maxwellin välisiä yhteyksiä sen jälkeen, kun Epstein löytyi hirttäytyneenä vankisellistään Yhdysvalloissa elokuussa 2019. Maxwell on piilotellut julkisuudelta jo muutaman vuoden ajan eikä hänen tarkkaa sijaintiaan tiedetä tälläkään hetkellä. 

Maxwellin on epäilty esitelleen Epsteinin useille silmäätekeville ystävilleen ja lähipiiriläisilleen – mukaan lukien prinssi Andrew'lle. Joidenkin Epsteiniä syyttävien naisten mukaan Maxwell veti myös heidät Epsteinin piiriin, jonka takia he joutuivat seksuaalirikosten sekä ihmiskaupan uhreiksi. Maxwell on itse kieltänyt osallisuutensa ja sen, että hän olisi ollut edes tietoinen Epsteinin rikoksista. 

Oxenbergin mukaan ainut asia, joka FBI:n tulisi kaivaa prinssi Andrew'lta, on tieto Maxwellin sijainnista. Oxenberg tunsi itsekin sekä Maxwellin ja Epsteinin ja on kertonut jakaneensa kaikki tietonsa heistä eteenpäin viranomaisille. 

Lähteet: New York Post, BBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja