Prinsessa Madeleinen Chris-puoliso yllätti kesällä poseeraamalla kuninkaallisten seurassa – asiantuntijan karu arvio: "Todennäköisesti viimeiset kuvat"

Ruotsin prinsessa Adrienne kastettiin tänään 3:09
Vuonna 2018 Ruotsin kuninkaalliset kokoontuivat prinsessa Adriennen ristiäisiin - näin paljon Madeleinen ja Chrisin lapset ovat kasvaneet

Prinsessa Madeleinen julkisuutta karttavaa puolisoa Chris O’Neillia tullaan tuskin näkemään hetkeen edustamassa valokuvissa, arvioi Svensk Damtidning -lehden asiantuntija.

Ruotsin prinsessa Madeleine viihtyi perheineen kesällä Ruotsissa useamman viikon ajan. Vierailu oli odotettu, sillä Madeleine ei ollut koronaviruspandemian vuoksi päässyt kotimaahansa yli vuoteen.

Kuninkaallisfanien suureksi yllätykseksi myös julkisuutta karttava Chris O’Neill nähtiin visiitin aikana useita kertoja edustamassa puolisonsa ja muiden kuninkaallisten seurassa. Chris ikuistettiin pitkästä aikaa kuviin kuninkaallisen perheen kanssa kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväjuhlallisuuksien yhteydessä Öölannissa heinäkuussa.

Madeleine, Chris ja heidän kolme lastaan prinsessa Leonore, 7, prinssi Nicolas, 6 ja prinsessa Adrienne, 3 olivat kaikki paikalla myös elokuun puolivälissä prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian nuorimman pojan prinssi Julianin ristiäisissä Tukholmassa.

Aiemmin tiukasti puku päällä edustanut Chris ällistytti ruotsalaisia etenkin kruununprinsessan syntymäpäivien yhteydessä, kun hän saapui konserttiin totuttua rennommassa asussa ja näytti viihtyvän hyvin.

Perheen palattua kotiinsa Floridaan pitkäaikainen kuninkaallistoimittaja antoi kuitenkin Svensk Damtidning -lehdelle synkän arvion tulevasta.

– Muutamia vuosia sitten Chris nähtiin aina vaimonsa rinnalla erilaisissa tilaisuuksissa sekä tämän Instagram-julkaisuissa, joita Madeleine jakaa. Viime aikoina Chrisiä ei kuitenkaan ole juuri näkynyt kuninkaallisissa yhteyksissä, toteaa Ellen Myrgård.

Chris on kaikki nämä vuodet karttanut julkisuutta, eikä tahtonut avioliiton myötä prinssi titteliä, sillä hän tahtoi jatkaa töitään liike-elämän parissa.

– Siksi hänellä ei ole painetta edustaa. Victorian syntymäpäivältä ja Julianin ristiäisistä otetut kuvat ovat todennäköisesti viimeiset, joissa tulemme näkemään Chrisin hyvin pitkään aikaan. Valitettavasti, Myrgård antaa arvionsa.

Myös Madeleinea on nähty kuninkaallisissa edustustehtävissä harvakseltaan sen jälkeen, kun perhe asettui asumaan Floridaan vuonna 2018. Hän on kuitenkin jakanut ruotsalaisten iloksi toisinaan kuvia lapsistaan varsinkin heidän syntymäpäiviensä ja juhlapyhien yhteydessä. 

Chris sen sijaan on nähty viimeksi vaimonsa Instagram-tilillä pääisäisenä 2020, vaikka aiemmin hänkin esiintyi Madeleinen julkaisemissa kuvissa useammin. Svensk Damtidningin mukaan Chris olisi luopunut myös yksityisestä Instagram-tilistään, joka hänellä oli vielä joitain vuosia aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat