Prinsessa Madeleine julkaisi harvinaisen kuvan kuopuksestaan – tältä harvoin julkisuudessa nähty prinsessa Adrienne, 3, näyttää nyt

10:29
Ruotsin kuningas teki historiallisen päätöksen - tätä hovissa tapahtunut myllerrys tietää prinsessa Madeleinen ja prinssi Carl Philipin lasten kannalta

Prinsessa Madeleinen harvakseltaan julkisuudessa nähty kuopus prinsessa Adrienne täytti hiljattain kolme vuotta.

Ruotsin prinsessa Madeleinen perhettä ei ole viime aikoina nähty julkisuudessa käytännössä lainkaan. Tilanne johtuu siitä, että Floridassa asuvat Madeleine ja Chris O’Neill lapsineen eivät ole päässeet koronapandemian vuoksi matkustamaan yli vuoteen prinsessan kotimaahan. Myös Ruotsissa kuninkaalliset ovat joutuneet samoista syistä perumaan monia perinteisiä edustustehtäviään.

Prinsessa Madeleine päivittää toisinaan kuulumisiaan Instagram-tililleen, mutta lapset prinsessa Leonore, prinssi Nicolas ja prinsessa Adrienne on totuttu näkemään myös sosiaalisessa mediassa lähinnä juhlapyhien yhteydessä julkaistuissa kuvissa.

Viime viikolla Madeleine julkaisi kuitenkin kuopuksensa 3-vuotissyntymäpäivän kunniaksi harvinaisen kuvan prinsessa Adriennesta. Kuvassa kiharatukkainen prinsessa poseeraa iloinen hymy kasvoillaan rantatunnelmissa rusetti päässään.

Adrienne syntyi 9. maaliskuuta 2018 Danderydin sairaalassa ja hän on Ruotsin kruununperimysjärjestyksessä kymmenentenä. 

Kuningas Kaarle Kustaan syksyllä 2019 tekemän päätöksen seurauksena prinsessa Adriennella ja hänen vanhemmilla sisaruksillaan sekä prinssi Carl Philipin lapsille ei ole enää kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia, eivätkä he tulevaisuudessa osallistu hovin edustustehtäviin. Heille jo aiemmin myönnetyt herttuattarien ja herttuan tittelit kuitenkin säilyvät. Adrienne on siis yhä Blekingen herttuatar.

Lue myös: Prinsessa Madeleine muutti kaikessa hiljaisuudessa pois Floridan luksustalostaan – taustalla ikävä syy

Ruotsin hovissa helmi-maaliskuu on todellista syntymäpäivien sumaa, sillä muutaman viikon sisällä syntymäpäiviään ovat viettäneet Adriennen lisäksi myös isosisko Leonore, 7, sekä kruununprinsessa Victorian lapset Estelle, 9, ja Oscar, 5.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja