Ennennäkemätön kuva julki Ruotsin kuninkaallisista – koko perhe viimein yhdessä!

3:09
Vuonna 2018 Ruotsin kuninkaalliset kokoontuivat prinsessa Adriennen ristiäisiin - näin paljon pienet kuninkaalliset ovat kasvaneet

Ruotsin hovi julkaisi harvinaisen perhepotretin, jossa ovat mukana koko kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian perhe.

Ruotsin kuninkaalliset ovat viettäneet kesää koko perheen voimin pitkästä aikaa, kun myös Yhdysvalloissa asuva prinsessa Madeleine perheineen pääsi pitkän odotuksen jälkeen Ruotsiin heinäkuussa.

Iloisen jälleennäkemisen kunniaksi hovi julkaisi sekä sosiaalisen median tileillään että verkkosivuillaan ainutlaatuisen perhepotretin, jossa kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia poseeraavat kolmen lapsensa, heidän puolisoidensa ja kaikkien lastenlasten kanssa. Mukana otoksessa ovat myös kuningasparin sekä kruununprinsessa Victorian perheen koirat.

– Yhdessä Öölannissa jälleen! Kauan odotettu jälleennäkeminen kuninkaalliselle perheelle, joka pystyi pitkän tauon jälkeen kokoontumaan "auringon ja tuulten saarelle". Toivotamme kaikille mukavaa kesän jatkoa, hovin Instagram-tilillä jaettu viesti kuului.

Ruotsin kuninkaalliset viettävät kesää tuttuun tapaan Öölannin saarella sijaitsevassa Sollidenin linnassa. Perhe edusti viime viikolla useissa tapahtumissa, joita vietettiin saarella kruununprinsessa Victorian syntymäpäivän kunniaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja