Julkisuutta karttava Chris O’Neill nähtiin Ruotsissa ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen – näin hän on muuttunut

Prinsessa Madeleine ja Chris O'Neil kuhertelivat kameran edessä 0:44
Tältä Chris O'Neill näytti, kun kihlaus prinsessa Madeleinen kanssa julkistettiin vuonna 2012 - katso video!

Ruotsin prinsessa Madeleinen puoliso Chris O’Neill edusti kuninkaallisen perheen seurassa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019. Ruotsalaislehti Svensk Damtidningissä kiinnitettiin huomiota Madeleinen puolison muuttuneeseen tyyliin.

Kun prinsessa Madeleine, 39, kuvattiin viime viikolla pitkästä aikaa kotimaassaan Ruotsissa yhdessä siskonsa kruununprinsessa Victorian, 44, kanssa, huomasi moni, ettei Madeleinen julkisuutta karttavaa puolisoa Chris O’Neilliä, 47, näkynyt.

Spekulaatiot siitä, ettei Chris olisi saapunut Ruotsiin Madeleinen ja parin kolmen lapsen kanssa loppuivat kuitenkin lyhyeen, sillä myös O’Neill nähtiin viikonloppuna kuninkaallisen perheen seurassa, kun nämä osallistuivat konserttiin Öölannin saarella.

Svensk Damtidning -lehden mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta yli 700 vuorokauteen, kun Chris nähtiin kuninkaallisen perheen seurassa. Edellisen kerran hän osallistui kuninkaalliseen tapahtumaan kaksi vuotta sitten, kun hänet kuvattiin kruununprinsessa Victorian syntymäpäivillä.

Kun ensimmäiset kuvat Chrisistä saapuivat, kiinnitettiin ruotsalaislehdessä nopeasti huomiota miehen muuttuneeseen ulkonäköön. Perheen vanhimman tyttären Leonoren, 7, kanssa konserttiin saapunut Chris saapui paikalle silmälasit päässään.

Liikemiehenä uraa tekevä Chris oli myös pukeutunut totuttua rennommin. Puvun sijaan hänellä oli yllään kauluspaita. Mukanaan hänellä oli myös neule, jota hän kantoi hartioillaan ja vetäisi sen myöhemmin illalla kauluspaitansa päälle.

Ruotsalaislehti Expressenissä analysoitiin, että kuvien perusteella rennosti esiintynyt Chris vaikutti nauttivan konsertista vaimonsa ja tyttärensä seurassa ja pyrki myös rohkaisemaan selvästi kyllästynyttä Leonorea istumaan paikallaan tilaisuuden loppuun asti.

Floridassa asuva perhe on oleskellut Ruotsissa jo jonkun aikaa. Hovin tiedottaja Margaretha Thorgren sanoo Expressenille, että sille on luonteva syy, miksi Chrisiä ei oltu aiemmin nähty julkisuudessa.

– Prinsessa Madeleinella on ollut omia tehtäviä. Muutoin he ovat viettänee kaiken aikansa yhdessä, Thorgren sanoi.

Madeleinella on Ruotsissa tiettävästi useita hyväntekeväisyystyöhön liittyviä tehtäviä. Spekulaatioita siitä, aikooko Chris palata Yhdysvaltoihin muuta perhettä aiemmin Thorgren ei kommentoinut.

– En voi kommentoida tuohon mitään. He tulevat oleskelemaan täällä yhdessä kesän aikana.

Lue myös:

    Uusimmat