Prinsessa Eugenie julkaisi harvinaisen yhteiskuvan seksiskandaalissa ryvettyneen isänsä prinssi Andrew'n kanssa

Britannian prinsessa Eugenie meni naimisiin 1:49
Prinsessa Eugenien häitä vietettiin lokakuussa 2018

Prinssi Andrew poseeraa Instagramissa harvinaisessa yhteiskuvassa tyttärensä kanssa.

Britannian kuninkaallinen prinsessa Eugenie julkaisi Instagramissa kuvia isänpäivän kunniaksi Ensimmäisessä kuvassa Eugenie ja hänen isänsä prinssi Andrewn istuvat penkillä juoden samanlaisista mukeista tyttären ollessa vasta pieni prinsessa. Toinen kuva on otettu viime vuosien aikana, sillä kuvassa ovat mukana prinsessan appivanhemmat.

– Hyvää isänpäivää isälleni, appi-isälleni sekä kaikille isille, jotka juhlistavat tänään ja joka päivä, prinsessa kirjoittaa Instagramissa.

Prinsessan julkaiseman kuvan kommenttikenttään ilmestyi välittömästi viestejä, jotka huomauttivat prinssin ikävästä seksiskandaalista.

Andrew'ta ei juuri ole nähty julkisuudessa sen jälkeen, kun hän joutui Jeffrey Epsteiniin liittyvän seksiskandaalivyyhdin vuoksi vetäytymään kuninkaallisista tehtävistään viime vuoden lopulla.

Miehen ex-puoliso ja Eugenien äiti Yorkin herttuatar Sarah Ferguson julkaisi viime kuussa yhteiskuvan ex-miehensä ja lastensa kanssa.

Vuonna 1996 eronnut pariskunta on pysynyt vuosien saatossa lämpimissä väleissä keskenään. Eugenien lisäksi ex-parilla on aikuinen tytär prinsessa Beatrice, jonka häät jouduttiin siirtämään koronapandemian vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat