Eugenie ja Jack Brooksbank viettävät hääpäiväänsä – prinsessa julkaisi videon häidensä kulisseista sekä arkisen perheotoksen

Prinsessa Eugenie juhlisti hääpäiväänsä julkaisemalla Instagram-tilillään hellyttävän videon häidensä kulisseista sekä ennen näkemättömän perheotoksen.

Kuningas Charlesin  veljentytär ja edesmenneen kuningatar Elisabetin  lapsenlapsi prinsessa Eugenie  viettää puolisonsa Jack Brooksbankin kanssa 5-vuotishääpäiväänsä torstaina 12. lokakuuta. Juhlapäivän kunniaksi Eugenie julkaisi virallisella Instagram-tilillään videon häistään ja tapahtumista sen kulisseissa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videon lopuksi nähdään myös veikeä ja yllättävänkin rento perheotos, jossa Eugenie, Brooksbank ja pariskunnan kaksi lasta Ernest ja August poseeraavat aurinkoisella rannalla. 

Pariskunta meni naimisiin Windsorissa St. Georgen kappelissa. Samassa paikassa on vihitty myös muun muassa prinssi Harry  ja herttuatar Meghan  vuoden 2018 toukokuussa, eli vajaa puoli vuotta ennen Eugenien häitä. 

Eugenie ja liikemiehenä työskentelevä Brooksbank asuvat sekä Isossa-Britanniassa että Portugalissa Brooksbankin töiden takia. 

Prinsessa Eugenie on kuningas Charlesin pikkuveljen prinssi Andrew'nja herttutar Sarah Fergusonin  kuopus. Eugenie nähdään usein kuninkaallisten rinnalla edustamassa merkittävien juhlapäivien aikana, mutta statuksestaan huolimatta prinsessa ei kuitenkaan tee kuninkaallisten töitä, vaan käy päivätöissä taidegalleriassa. 

Tiettävästi Eugenie on tällä hetkellä myös kuninkaallisesta perheestä etääntyneelle prinssi Harrylle yksi vahvimmista linkeistä brittihoviin, sillä serkusten on kerrottu olevan varsin läheisiä. 

Lue myös:

    Uusimmat