Prinsessa Charlotten opettaja avioitui prinssi Williamin hyvän ystävän kanssa – pikkuprinsessa jäi ilman tärkeää tehtäväänsä hääpäivänä

Prinsessa Charloten opettaja ja kummisetä astelivat alttarille kaikessa hiljaisuudessa. Kuninkaallisen perheen jäseniä ei kuitenkaan nähty häissä.

Town & Country -lehti uutisoi, että prinsessa Charlotten opettaja Lucy Lanigan-O’Keeffe on avioitunut. Myös sulhasella on tiivis kytkös kuninkaalliseen perheeseen, sillä Thomas van Straubenzee on paitsi prinssi Williamin parhaita ystäviä, mutta myös prinsessa Charlotten kummisetä.

Pari joutui monien muiden hääparien tapaan lykkäämään huhtikuisia hääsuunnitelmiaan koronakriisin takia. The Sunday Timesin mukaan lykkääminen tiesi myös muita muutoksia hääjärjestelyihin.

Prinsessa Charlotten piti nimittäin lehden tietojen mukaan toimia morsiusneitona ja prinssi Williamin bestmanina, mutta toisin kävi. Pariskunta nimittäin asteli avioon 24. heinäkuuta ja paikalla olivat ainoastaan heidän vanhempansa ja sisaruksensa.

Tuore aviopari odottaa lehtitietojen mukaan ensimmäistä yhteistä lastaan.

Julkisuuteen ei ole kerrottu, kuinka pari alun perin tutustui toisiinsa, mutta lehdistössä on spekuloitu, että Cambridgen herttuaparilla olisi ollut sormensa pelissä.

Prinssi William ja van Straubenzee ovat tunteneet toisensa jo kouluajoista lähtien. Kyseessä on miehen toinen avioliitto. Sekä prinssi William että prinssi Harry toimivat bestmaneina hänen ensimmäisissä häissään, joita vietettiin vuonna 2013. Tuo liitto päättyi eroon kolme vuotta myöhemmin.

Sekä prinsessa Charlotte, 5, että hänen isoveljensä prinssi George, 7, käyvät Thomas’s Battersea -koulua, jossa Lanigan-O’Keeffe toimii opettajana. Charlotte aloitti koulutiensä opinahjossa viime syksynä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja