Mainos

Presidentinvaalien ulkomainonta alkaa tänään

Kuntaliitto suosittaa aloittamaan presidentinvaalien julistekampanjoinnin tänään, kun ennakkoäänestyksen alkamiseen on aikaa viikko.

Presidentinvaalit alkavat tällä viikolla näkyä myös kaupunkien ja taajamien katukuvassa. Presidenttiehdokkaiden kampanjajoukot pääsevät ripustamaan ehdokkaidensa julisteita katujen ja teiden varsille pystytettyihin telineisiin.

Kuntaliiton suositus on, että mainonta kuntien vaalimainostelineissä aloitettaisiin tänään, kun ennakkoäänestyksen alkuun on aikaa tasan viikko. Itse telineitä ryhdyttiin pystyttämään jo ennen joulua.

Presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen ensimmäinen ennakkoäänestyspäivä on keskiviikkona 4. tammikuuta. Varsinainen ensimmäisen kierroksen vaalipäivä on sunnuntaina 15. tammikuuta.

Edellisissä presidentinvaaleissa kuusi vuotta sitten osa suurimmista kaupungeista päätti lykätä ilkivallan pelossa julisteiden kiinnityksen yli silloisen uuden vuoden millennium-hulinoiden. Tällä kertaa esimerkiksi Helsingissä julistemainonta alkaa kaupungin kiinteistöviraston mukaan aivan Kuntaliiton suosittamassa aikataulussa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.