Mainos

Povipommi uskoo kuolevansa kuin Diana

Katie Price on vakuuttunut siitä, että tulee kuolemaan paparazzien aiheuttamassa autokolarissa. Tähti joutuu päivittäin harhauttamaan kuvaajia, jotta hän saisi olla rauhassa kodin ulkopuolella.

Katie Price osaa aavistaa tulevaisuutensa. Tähti uskoo, että hän tulee kuolemaan samalla tavalla kuin prinsessa Diana. Price on vakuuttunut siitä, että julkisuus ja paparazzit koituvat vielä hänen kohtalokseen. Ahneet kuvaajat tulevat aiheuttamaan onnettomuuden, jossa tähti kuolee.

– Tiedän, että kuolen autokolarissa. Olen autossa, jota paparazzit jahtaavat ja tapahtuu onnettomuus, Price ennustaa Daily Mail -lehdelle.

Jatkuvasti paparazzien ympäröimä tähti joutuu välillä piiloutumaan auton takakonttiin, jotta hän pääsee huomaamattomasti pois kotoaan. Hän väittää, ettei ole juuri koskaan ilmoittanut paparazzeille ennakkoon liikkeistään lehtien kansiin pääsemisen toivossa.

Kuolemanpelosta huolimatta povipommia kiinnostaa elämän pimeä puoli. Hän haluaisi vierailla vankilassa ja nähdä julmista rikoksista tuomittuja vankeja. Tähti tahtoisi tietää, mitä rikollisten päässä liikkuu.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail

Kuva: Gettyimages

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.