Daniel Ricciardon ilkikurisen jäynän kohteeksi joutunut F1-tähti antoi palaa osuvasti takaisin – "Siihen sattui vieläkin"

F1-tähti Daniel Ricciardo teki ilkikurisen ja kivuliaan jäynän espanjalaiskollega Carlos Sainzille Iso-Britannian kisaviikonlopun yhteydessä. Sainz vastasi kilpakumppanilleen terävästi.

Ricciardo hiipi ennen Iso-Britannian kilpailun alkua keskelle espanjalaisen Movistar+-kanavan haastattelua ja napautti kädellään suoraan Sainzia nivusiin.

Sainz lähti tempun jälkeen jahtaamaan Ricciardoa leikkimielisesti potkaisten kevyesti aussitähteä. Sainz ja Ricciardo pääsivät selvittelemään välejään myös itse kilpailussa, kun kuudenneksi ajanut Sainz joutui päätöskierroksilla Ricciardon tiukan ajojahdin kohteeksi, mutta onnistui pitämään australialaisen takanaan.

Sainz antoi nasevan vastaiskunsa Ricciardolle omalla Twitter-tilillään kilpailun päätteeksi.

– Oikeaan kivekseeni sattui vielä noiden 12 viimeisen kierroksen aikana, Sainz kirjoittaa viitaten espanjalaisen taisteluvoittoon.

Ricciardo oli koko kisaviikonlopun erittäin hilpeällä päällä. Hän aiheutti hämmennystä ja naurua jo torstain lehdistötilaisuudessa, kun hän kysyi McLarenin Lando Norrisilta kiusallisen kysymyksen.

Lue myös:

    Uusimmat