Potku-uhan alla olevalle Real Madrid -luotsille tukea yllättävältä taholta – "Hän ansaitsee jatkaa"

Potkuhuhujen kohteena oleva Real Madrid -luotsi Julen Lopetegui saa tukea Barcelonan laitapuolustaja Jordi Albalta.

Alba kuului Lopeteguin luottopelaajiin, kun hän valmensi vielä Espanjan maajoukkuetta. Lopetegui sai potkut Espanjan peräsimestä vain päiviä ennen kesän MM-kisojen alkua, koska hän otti Real Madridin päävalmentajan paikan vastaan.

– Julen halusi luotsata MM-kisat loppuun ja allekirjoittaa sopimuksen Real Madridin kanssa, mutta sitten jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales teki ratkaisunsa, Alba toteaa Goalin mukaan.

Real Madridin kilpakumppanin Barcelonan riveissä pelaavaan Albaan on Lopetegui jättänyt suuren vaikutuksen. Alba toivookin, että Lopetegui saisi jatkaa nykyisessä tehtävässään.

– Minulla on hyvä suhde hänen kanssaan. Minulla on paljon rakkautta häntä kohtaan, koska hän on auttanut minua todella paljon. Toivon, että hän pitää asemansa. Vaikka en pidäkään siitä joukkueesta, johon hän meni, hän ansaitsee jatkaa, koska hän on todellinen ammattilainen, Alba sanoo.

Real Madrid ja Barcelona kohtaavat ensi sunnuntaina pelattavassa El Clasicossa. Ottelu on nähtävissä suorana C Moren kanavilla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat