Pelaajien luottamuksen menettäneen Barcelona-luotsin työpaikka vaarassa? Seuralegenda Xavin sanat heittävät lisää löylyä kiukaalle – "Haluan palata"

5:02
Barcelona jäi 2-2-tasapeliin Celta Vigon vieraana lauantaina.

Barcelonan päävalmentajana toimiva Quique Setien on espanjalaislähteiden mukaan menettänyt joukkueensa luottamuksen. Samaan aikaan seuralegenda Xavi on myöntänyt unelmoivansa Barcelonan valmentamisesta.

Espanjalaislehti Marcan mukaan tammikuussa päävalmentajan paikalta potkut saaneen Ernesto Valverden tilalle palkattu Setien on menettänyt joukkueensa luottamuksen. Lehden mukaan apuvalmentaja Eder Sarabia hoitaa pelikatkoilla pelaajille puhumisen, koska osa pelaajista ei halua kuunnella Setieniä.

Samaan aikaan toisaalla Barcelonan seuralegenda Xavi on ilmaissut julkisesti halunsa valmentaa Barcelonaa. Xavi haluaa olla itse kääntämässä Barcelonan kehnoa virettä parempaan.

– Suurin toiveeni on tulla Barcelonan valmentajaksi ja saada Barcelona takaisin voittokantaan, Xavi sanoo Reutersin mukaan.

Xavia huhuttiin Barcelonan luotsiksi jo tammikuussa, kun seura kartoitti seuraajaa potkut saaneelle Valverdelle. Tuolloin Xavi ei kuitenkaan kokenut olevansa vielä valmis suurseuran peräsimeen, joten Setien sai paikan.

– He tulivat pakeilleni tammikuussa, ja me puhuimme. Sanoin heille, etteivät olosuhteet ja ajoitus olleet oikeita, Xavi paljastaa.

Marcan mukaan Setienin tulevaisuus Barcelonan peräsimessä on nyt kuitenkin vaakalaudalla. Lähteen mukaan vain Mestarien liigan voittaminen voi säästää Setienin työpaikan. Mikäli Setien ei jatka espanjalaisjätin valmentajana, kääntyvät katseet jälleen Xaviin. Joko hetki on oikea?

– Haluaisin palata oikealla hetkellä ja aloittaa projektin nollista. Olen sanonut niin monta kertaa, mutta haluan tehdä jalkapallollisia päätöksiä Barcelonassa, Xavi sanoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja