Porvoon kuolonkolarissa nyt kaksi uhria: Toisen auton kuljettajaa epäillään törkeistä kuolemantuottamuksista

0:43
Karut kuvat Porvoon onnettomuuspaikalta: Henkilöautojen kolari vaati nyt toisen kuolonuhrin, toisin kuin videon teksteissä kerrotaan. (Kuvat: Mika Laine / Mediapalvelu Modia).

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Porvoossa tapahtui kahden henkilöauton välinen liikenneonnettomuus, jossa kuoli kaksi henkilöä ja useita loukkaantui.

Ensin onnettomuudessa kerrottiin yhdestä kuolonuhrista, mutta määrä on noussut nyt kahteen.

Onnettomuus tapahtui Läntisen Mannerheiminväylän ja Hornhattulantien risteyksessä. Molemmat menehtyneistä olivat samassa autossa. Poliisin mukaan lisäksi yksi henkilö loukkaantui vakavasti sekä useita henkilöitä loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Autoissa oli turmahetkellä yhteensä kymmenen henkilöä. Poliisi kertoi eilen, että toisen auton takakontissakin oli turmahetkellä matkustajia.

– Poliisi on kuullut alustavasti toisen ajoneuvon kuljettajaa, ja poliisi epäilee häntä tällä hetkellä kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä useista vammantuottamuksista, rikoskomisario Krista Vallila sanoo.

Poliisi jatkaa tapahtumien tutkintaa. Rikosnimikkeet saattavat muuttua tutkinnan edetessä.

Poliisi on kiinnostunut kaikista onnettomuutta edeltävistä kuvista ja videoista sekä silminnäkijähavainnoista. Niitä voi lähettää osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.
 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja