Poliisin ilme oli taatusti näkemisen arvoinen: 84-vuotiaan englantilaismiehen pysäytyksestä tuli kansainvälinen uutinen

Lain kouraa ei voi vältellä ikuisesti, mutta näemmä aika pitkään kuitenkin.

Poliisi pysäytti keskiviikkoiltana 84-vuotiaan autoilijan Englannin Bulwellissa. Lähempi tarkastelu osoitti, että miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja vielä tarkempi syynääminen, että eipä ollut koskaan ollutkaan.

Eläkeläismiehellä oli poliisin mukaan vaikeuksia sekä kuulla että seistä. Hän myönsi poliisille olleensa ratissa 12-vuotiaasta lähtien, mutta hänellä ei ollut koskaan ollut ajokorttia, eikä hänen autoissaan vakuutusta.

– Kaikeksi onneksi hän ei ole koskaan ajanut kolaria tai aiheuttanut kenellekään vammoja tai taloudellisia vahinkoja törmäämällä heihin ilman vakuutusta, paikallinen poliisi kirjoitti Facebookissa.

Katso poliisilaitoksen julkaisu alta.

Jos Facebook-julkaisu ei näy, katso se täältä.

Epätavallinen tapaus on levinnyt parissa päivässä ympäri maailman. Rapakon takana siitä ovat uutisoineet muun muassa Fox News ja New York Post

Poliisi ei kertonut, millaisia seuraamuksia miehelle on luvassa, mutta paljasti hänen jääneen kiinni automaattivalvonnan ansiosta. Kamera oli bongannut hänen Mininsä rekisteritunnuksen ja ilmoittanut poliisille, ettei auton papereissa ole kaikki kunnossa.

Silmittömästi 50:n alueella kaahannut Mersu-kuski napattiin tämän videon ansiosta 0:28
KATSO MYÖS: Silmittömästi 50:n alueella kaahannut Mersu-kuski napattiin tämän videon ansiosta.

Lue myös:

    Uusimmat