Poliisilla erikoisia yhteensattumia Kemissä: Pysäytetyiltä autoilijoilta ei löytynyt ajokorttia, mutta huumeita kylläkin

Hanna-Marin arkea värittivät huumeet ja rikollisuus – nyt hän kertoo, kuinka pääsi eroon tuhoisasta kierteestä 3:14
Video: Hanna-Marin arkea värittivät huumeet ja rikollisuus – nyt hän kertoo, kuinka pääsi eroon tuhoisasta kierteestä

Poliisi nappasi eilen Kemissä kiinni useita autoilijoita, joilla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Tapauksissa paljastui myös useita huumausaineen käyttörikoksia.

Poliisipartio pysäytti epävarmasti liikkuneen auton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli rovaniemeläinen 29-vuotias nainen ja auton kyydissä oli kaksi miestä. Naiselle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.  Toisen miehen hallusta löytyi turvatarkastuksessa puukko ja amfetamiiniksi epäiltyä ainetta. Naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Yhdentoista aikaan illalla suoritettiin partiointia, jolloin poliisipartio päätti tarkistaa Kemin suuntaan henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli rovaniemeläinen 39-vuotias mies. Miehelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehellä on poliisin mukaan vuoden sisällä 13 kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.

Poliisipartio suoritti iltakuuden aikaan normaalia partiointia niin ikään Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli kemiläinen 29-vuotias mies, joka oli tokkurainen ja unelias. Mies ei suostunut huumepikatestiin, jonka vuoksi hänet vietiin verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lisäksi poliisipartio pysäytti iltapäivällä Kemin alueella 47-vuotiaan iehen, jolla ei ollut ajo-oikeutta.  Kyseessä oli hänelle vuoden sisään 18. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Lue myös:

    Uusimmat