Poliisia pakeneva murtomies hyppäsi nelimetrisen aidan yli kahdesti – maailmanennätyskin kalpenee: "Hän voisi olla ninja"

Pakomatkalla ollut murtomies on ihmetyttänyt hyppysuorituksellaan.

Yhdysvaltojen Marylandissa poliisi sai ihmetellä  akrobaattisen murtovarkaan toimintaa. Poliisin mukaan pakeneva mies nimittäin hyppäsi nelimetrisen aidan yli kahdesti ajojahdin aikana, kertoo New York Post.

Montgomeryn piirikunnan poliisilaitos kertoo tiedotteessaan, että 56-vuotias Steven Anderson on syytteessä murtovarkaudesta ja pahoinpitelystä. Talon asukkaat olivat heränneet miehen murtopuuhiin ja yllättäneet tämän, jolloin Anderson oli kohdistanut heihin väkivaltaa ja paennut paikalta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliisi jahtasi Andersonia poliisikoiran kanssa. Ajojahdin aikana Anderson poliisin mukaan "hyppäsi noin nelimetrisen aidan yli", mutta hyppäsi pian takaisin, sillä toisellakin puolella oli poliiseja odottamassa.

Washington Postin mukaan maailmanennätyshyppy on vain vajaat 2,5 metriä, joten on epätodennäköistä, että mies olisi päässyt nelimetrisen aidan yli yhdellä loikalla. Onkin epäselvää, miten Anderson toteutti temppunsa, sillä poliisin tiedotteesta ei yksityiskohtia selviä. Ei ole esimerkiksi tiedossa, oliko aidassa käden- tai jalansijoja lainkaan.

​​​​​​​"Hän voisi olla ninja"

Sosiaalisessa mediassa miehen suoritus on herättänyt ihmetystä.

– Nelimetrinen aita, 56-vuotias... kahdesti??? Hmmm, ok, totesi yksi poliisilaitoksen Facebook-sivuilla uutista kommentoineista.

– Millaisessa kunnossa tämä tyyppi on 56-vuotiaana, jotta hän voi hypätä nelimetrisen aidan yli ja takaisin? ihmettelee myös toinen kommentoija.

– Hän voisi olla ninja, epäilee eräs.

Lue myös:

    Uusimmat