Mainos

Poliisi tutkii omituista rikosta: Mies aiheutti tahallaan tulvan asuntoonsa, poistui paikalta ja varasti ravintolasta säkillisen viinaa

Miehen epäillään aiheuttaneen tulvan Helsingin Töölössä sijaitsevassa asuntolassa ja varastaneen Suomenlinnassa sijaitsevasta ravintolasta säkillisen alkoholijuomia sunnuntaina ja maanantain vastaisena yönä.

Poliisi sai kahdeksalta sunnuntai-iltana ilmoituksen, jonka mukaan Töölössä sijaitsevassa asuntolassa oli havaittu vesivahinko. Asuntolan eräs asukas oli ilmoittanut henkilökunnalle nähneensä käytävällä vettä.

Henkilökunta löysi eräästä asunnosta käsisuihkun, joka oli vedetty olohuoneeseen. Suihkun kahva oli sidottu niin, että vesi suihkusi siitä pitkin olohuonetta. Käytävälle asti valuneen veden lisäksi asunnon lattia oli kauttaaltaan veden peitossa.

Valvontakamera paljasti huoneiston asukkaan poistuneen kotoa puolisen tuntia ennen veden havaitsemista.

Viinavaras iski ravintolaan

Poliisi sai samana iltana hieman ennen puolta yötä kiireisen tehtävän Suomenlinnaan, jossa sijaitsevasta ravintolasta oli tullut murtohälytys. Poliisi ei löytänyt ravintolasta ketään. Ravintolan kassaa ja keittiötä oli kuitenkin pengottu. Lisäksi sisältä löytyi rikkoutuneita laseja ja pulloja. Myös keittiön ikkuna oli rikottu.

Puoli neljältä maanantain vastaisena yönä samasta ravintolasta tuli uusi murtohälytys. Todistajan mukaan ravintolasta oli poistunut tummiin pukeutunut mies, joka kantoi mukanaan isoa jätesäkkiä.

Poliisin ja merivartioston partiot onnistuivat löytämään tuntomerkkeihin sopivan miehen ravintolan lähistöltä. Hänen säkissään oli poliisin mukaan runsaasti erilaisia alkoholijuomia.

Poliisille selvisi samalla, että ravintolaan murtautunut mies oli sama, jonka epäiltiin aiheuttaneen aiemmin vesivahingon töölöläisessä asuntolassa. Mies otettiin kiinni ja hänet kyydittiin poliisivankilaan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.