Alkoholijuomia kähvellettiin ravintolasta Töölössä – poliisi löysi terassin alle piiloutuneen miehen makaamasta viinasäkin päällä

Varkaat murtautuivat ravintolaan Helsingin Töölössä ja veivät alkoholijuomia ja maksupäätteen, tiedottaa Helsingin poliisilaitos. Poliisi löysi yhden epäillyistä läheisen ravintolan terassin alta ja toisen läheisestä puistosta.

Poliisi sai tiistaina aamuyöllä ilmoituksen murtovarkaudesta ravintolassa Taka-Töölössä Merikannontiellä. Ravintolan lasiovi oli rikottu ja terassille kannettu alkoholijuomia. 

Poliisipartio löysi poliisikoiran avulla noin kymmenen metrin päästä toisen ravintolan terassin alle piiloutuneen miehen, joka makasi jätesäkin päällä.

Säkissä oli kymmeniä tölkkejä mietoja alkoholijuomia, pari pulloa viinapulloa sekä maksupääte. 

Toinen partio tavoitti läheisestä puistosta miehen, jolla oli tyhjäksi juotu siideritölkki. Samanmerkkisiä siidereitä oli myös ravintolan terassilla.

Poliisi otti miehet kiinni varkaudesta epäiltynä. Toinen miehistä on edelleen pidätettynä ja häntä esitetään vangittavaksi, koska poliisin arvion mukaan on todennäköistä, että hän jatkaa rikollista toimintaa, jos pääsee vapaaksi.

Mies oli vapautunut vankilasta vain muutamaa päivää aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat