Mainos

Totaalista sekoilua Helsingissä: Ensin ryöstö lyöntien saattelemana, sitten linnoittautuminen ravintolan vessaan

Helsingin poliisi kertoo erikoisesta tilanteesta, jossa ryöstöstä epäilty mies linnoittautui ravintolan vessaan.

Vyyhti alkoi Fleminginkadulla tapahtuneesta ryöstöstä, josta oli tullut hätäkeskukseen ilmoitus iltayhdentoista jälkeen. Hyökkääjä oli lyönyt miespuolista uhria kasvoihin ja samalla anastanut uhrin laukun. 

Uhri oli heti lähtenyt juoksemaan karkuun, jolloin hyökkääjä oli lähtenyt uhrin perään. Tämän havaittuaan uhri juoksi Helsinginkadulla olevaan ravintolaan turvaan, mutta hyökkääjä oli saanut uhrin kiinni ravintolan tuulikaapissa ja jatkanut pahoinpitelyä. 

Ravintolan asiakkaat ja henkilökunta oli havainnut tappelun ja mennyt auttamaan uhria, jolloin hyökkääjä oli poistunut ravintolasta. Ryöstön kohteeksi joutunut mies sai kasvoihinsa lieviä vammoja.

Puolenyön aikaan hätäkeskukseen tuli hälytys Aleksis Kiven kadulla sijaitsevaan ravintolaan.

Ilmoituksen mukaan ravintolan wc-tiloihin oli linnottautunut mies, joka oli rikkonut wc-kalusteita siten, että ravintolassa oli syntynyt vesivahinko. 

Poliisin mennessä paikalle ravintolan vahtimestari oli jo murtautunut wc-tilaan ja ottanut paikkojen rikkojan kiinni. Wc-tilassa oli rikottu käsipesualtaan viemäriputki, jonka seurauksena vesihanasta laskettu vesi oli valunut suoraan lattialle ja edelleen ravintolan puolelle.

Poliisin suorittamassa turvatarkastuksessa miehen hallusta löytyi omaisuutta, joka oli anastettu tuntia aikaisemmin Fleminginkadulla ryöstön kohteeksi joutuneelta mieheltä.
Lisäksi miehen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausaineiksi luokiteltavia lääkkeitä ja teräase.

Vuonna 1984 syntynyttä miestä epäillään ryöstöstä, vahingonteosta, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.