Mainos

Mies yritti tunkeutua yöllä taloon – löi asukasta pahasti

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo viimeöisestä ryöstön yrityksestä, jossa mies oli yrittänyt tunkeutua taloon asukkaiden nukkuessa.

Hyvinkään Asemakadun varressa sijaitsevassa kiinteistössä asuva mies oli herännyt aamuyöllä noin kello 2.50 kuultuaan epämääräistä rapinaa alakerrasta. Asukas oli mennyt kiinteistön takaovelle, sytyttänyt ulkovalon ja avannut takaoven.

Takaovella oli ollut mies, joka oli lyönyt asukasta kädessään olleella työkalulla päähän. Talon asukas oli saanut kuitenkin lyöjän kaadettua maahan ja huudettua apua.

Avovaimo oli herättänyt naapurin avuksi ja naapuri oli soittanut hätäkeskukseen. Talon asukkaat olivat saaneet yhdessä naapurin kanssa pidettyä tunkeutujan aisoissa, kunnes poliisi oli tullut paikalle.

Poliisi otti 44-vuotiaan tunkeutujan kiinni. Paikalle tulleen ambulanssin henkilökunta oli todennut, että asukkaan päälaella oli noin 4-5 senttiä pitkä avohaava. Hänet lähetettiin Hyvinkään sairaalaan.

Kiinniotetun miehen hallusta löytyi omaisuutta, minkä epäillään olleen Kokemäenkadun varresta olleesta kahdesta henkilöautosta.

Samaisen miehen epäillään murtautuneen yöllä Härkävehmaan koululle. Koulun sisätiloista oli tullut ennen puoltayötä hälytys. Tekijä oli ehtinyt paeta ennen vartijan paikalle tuloa. Koulun tiloista löytyi omaisuutta, mikä kuuluu Asemankadulta kiinnijääneelle miehelle. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.