Useita pidätetty väkivallanteosta Kontulassa – Alakerran asukkaan järkytys: Asuntoon valui verta seinää pitkin

Kontulan pahoinpitelystä hurjat jäljet 0:32

Poliisi tiedotti tänään ottaneensa kiinni neljä henkilöä epäiltynä jonkinlaisesta väkivallanteosta.

Poliisi oli saanut eilen kello puoli neljältä päivällä hälytyksen Kontulankaarella sijaitsevaan asuntoon, josta löytyi mies, jolla oli pään alueella verta vuotava haava.

– Asian tutkinta on kesken, eikä poliisi ota tässä vaiheessa kantaa rikosnimikkeisiin tai tapauksen yksityiskohtiin, rikoskomisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta kertoi tiedotteessaan.

Naapuri: Veri valui alakertaan

MTV Uutisiin yhteyden ottanut lukija kertoo, että kyseisen asunnon alapuolella sijaitsevaan asuntoon oli valunut verta. Vetinen neste oli valunut seinää pitkin jääkaapin taakse.

Asukas epäilee yläkerrassa yritetyn pestä teon jälkiä.

– Aika paljon vettä on saanut heittää, että tulee alakertaan läpi, lukija pohtii.

– Yläkerran verijälkiä ei ole kuulemma saanut siivota pois tutkinnallisista syistä, hän kertoo.

Silminnäkijätietojen perusteella yläkerran asunnossa sattuneen välikohtauksen uhri oli saanut kasvoihinsa vakavia vammoja. Tapahtumapaikalla oli lukuisia hälytysajoneuvoja.

MTV Uutiset ei tavoittanut poliisia vahvistamaan silminnäkijöiden tietoja tapahtuneesta. Lukija kuitenkin lähetti kertomuksensa tueksi lukuisia valokuvia tapahtumapaikalta.

Juttua muokattu 5.9. kello 12.24: Täsmennetty lukijan toista sitaattia. Hän puhui verijälkien siivoamisesta yläkerran asunnossa – ei asunnossa, johon veret olivat valuneet.

Lue myös:

    Uusimmat