Mainos

Poliisi takavarikoi kilon amfetamiinia Lapissa

Keskusrikospoliisi on saanut päätökseen Lapissa amfetamiinin hankkimista ja välittämistä koskevan tutkinnan. 50-vuotiasta sodankyläläistä miestä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta.

Poliisi otti Posiolla kiinni viime helmikuussa kahdesta henkilöautosta kolme henkilöä, joiden poliisi epäili hankkineen isohkon erän huumausainetta. Kiinniottopaikan läheisyydestä löytyi paketti, joka sisälsi noin kilon amfetamiinia.

Poliisin mukaan yksi kiinniotetuista oli hankkinut huume-erän hieman ennen kiinniottoa. Hän oli heittänyt paketin ulos ikkunasta, kun oli havainnut poliisin seuraavan hänen autoaan.

Tutkinnassa on lisäksi tullut esille, että sama henkilö oli jo aiemmin hankkinut isohkon määrän amfetamiinia, jonka hän oli välittänyt eteenpäin muun muassa Rovaniemelle, Kemiin ja Tornioon.

Esitutkinnassa on ollut vangittuna yhteensä viisi henkilöä, jotka kaikki asuvat Lapin läänin alueella. Kaikilla päätekijöillä on huumausainerikostausta.

Keskusrikospoliisin lisäksi juttua ovat tutkineet Rovaniemen ja Kemin poliisilaitokset. Juttu on siirtynyt syyteharkintaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.