Poliisi sai ilmoituksen erikoisesta majoittujasta naapurustossa – nainen piti täysikasvuista tiikeriä ystävänsä autotallissa

Poliisi sai ilmoituksen erikoisesta majoittujasta naapuritalossa 1:15
Omakotitalon autotallissa majaili täysikasvuinen tiikeri.

Yhdysvalloissa Texasin Houstonissa naapurit hieraisivat silmiään, kun ilmeni, että alueen eräässä omakotitalossa asusteli täysikasvuinen tiikeri.

Yhdysvaltalainen Brittany Garza oli omistanut tiikerin pennusta saakka. Hän kuitenkin tiesi, että joutuisi luopumaan petoeläimestä jossain vaiheessa, sillä täysikasvuisen tiikerin pitäminen ei tulisi olemaan helppoa.

Tiikeri, jota nainen kutsui nimellä Rajah, sai kuitenkin uuden kodin aiemmin kuin Garza oli suunnitellut.

Ohikulkijat havaitsivat petoeläimen

Kun Garzan asunnon tilat kävivät pieneksi, hän päätti toimia ja järjesti eläimelle suojapaikan ystävänsä talon vapaasta autotallista. Garzan mukaan eläintä oli tarkoitus pitää siellä, kunnes se siirrettäisiin sopivampaan paikkaan.

Asioita ei päästy kuitenkaan toteuttamaan kuten oli suunniteltu, sillä sivullinen oli havainnut tiikerin autotallissa ja poliisit ryhtyivät tutkimaan asiaa.

Naista syytetään eläinrääkkäyksestä

Tiikeri löydettiin omakotitalon autotallista häkistä. Garzan mukaan autotalli oli kuitenkin vain välietappi tiikerin siirtämisessä sille sopivampaan paikkaan.

– Tarkoituksena oli kuljettaa eläin jo edellisenä päivänä, mutta sää oli erittäin huono.

Garza pidätettiin ja häntä vastaan nostettiin syyte eläinrääkkäyksestä.

Garza on omien sanojensa mukaan pitänyt eläimestä aina hyvää huolta. Pidätyksen jälkeen hän oli surun murtama.

– Tuntuu, kuin olisin menettänyt lapsen. Rajah tulee olemaan mielessäni joka päivä.

Tiikeri sai uuden kodin

Tiikeri toimitettiin Texasin eläinsuojelujärjestölle, joka siirsi sen Cleveland Amory Black Beauty Ranch -nimiselle eläinsuojelualueelle.

Lue myös:

    Uusimmat