Mainos

Poliisi ampui Charli-emua, kriittisessä tilassa ollut lintu kiidätettiin eläinsairaalaan – liikuttava video toipumisesta

1:56

Yhdysvaltojen Wisconsinin osavaltiossa SonnyBoy-nimisen eläinten turvakodin uusin tulokas saa roppakaupalla hoivaa, huolenpitoa ja ihastusta.

Kaikki alkoi siitä, kun Wausharan piirikunnan poliisilaitos sekä eläinten turvakoti, SonnyBoy, saivat ilmoituksia alueella vapaana liikkuneesta emusta.

CNN:n mukaan SonnyBoyn hallituksen jäsen Nancy Kopach sekä paikallinen poliisi seurasivat linnun liikkeitä alueella. Poliisiviranomaisen mukaan lintu tuli päästää päiviltään, sillä se saattaisi olla muille vaaraksi.

Eläinten turvakodin työntekijät olivat linnun kohtalosta kuitenkin eri mieltä. SonnyBoyn omistaja Natalie Helmer oli aikeissa noutaa linnun eläinten turvakotiin.

Helmer saapui tapahtumapaikalle kriittisellä hetkellä, sillä lintua kohti oli ehditty ampua jo laukauksia.

– Lintua oli ammuttu ja se oli haavoittunut. Emme olleet täysin varmoja siitä, mihin kohtaan sitä oli ammuttu, mutta sen sulat olivat veressä, Helmer kertoo.

Helmer toimitti haavoittuneen linnun eläinsairaalaan, jossa Charliksi nimetty emu sai hoivaa ja paljon ihastelevaa huomiota.

Toipuu nyt eläinten turvakodissa

Charli siirrettiin toipumaan SonnyBoyn tilalle ja niin työntekijät kuin vierailijatkin iloitsevat emun onnellisesta lopusta.

SonnyBoyn henkilökunnalla on paljon opittavaa uudesta tulokkaasta.

– Tässä on kirjaimellisesti opittavaa vielä toisiltamme, sillä emu on ollut täällä vasta muutaman päivän ajan. Eläinlääkäreiden apu on tärkeässä roolissa pelastustilanteissa.

Charlin lisäksi eläinten turvakodissa on sikoja, hevosia, kanoja ja vuohia.

– Charli taisi tulla tänne jäädäkseen, SonnyBoyn vierailija toteaa tyytyväisenä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja