Mainos

Poliisi pyytää apua onnettomuudessa kuolleen naisen tunnistamiseksi

Etelä-Pohjanmaan poliisilaitos pyytää yleisön apua liikenneonnettomuudessa Seinäjoella menehtyneen naishenkilön tunnistamiseksi.

Nainen oli polkupyörineen ylittämässä Kivistöntietä Ampujankujan kohdalla olevaa suojatietä pitkin jäädessään auton ruhjomaksi. Hän kuoli vammoihinsa matkalla sairaalaan.

Menehtyneellä naisella ei ollut mukanaan mitään asiapapereita, koruja tai tunnisteita, joista olisi saatu viitettä hänen henkilöllisyydestään.

Nainen oli matkassa pääväriltään punaisella Tunturi Elina-merkkisellä vanhemmalla vaihteettomalla naisten polkupyörällä jonka ohjaustankoon on kiinnitettynä musta metallinen kuljetuskori. Pyörässä on valkoiset vanteet, harmaa eturengas, musta valkosivuinen takarengas ja musta satula.

Menehtynyt nainen on noin 168 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan normaali. Poliisi arvioi naisen iäksi 55 - 70 vuotta.

Naisella oli permanentatut lyhyehköksi leikatut vaaleanruskeat hiukset, joissa aavistus harmaata. Hän oli pukeutunut kirkkaanpunaiseen GOGO-pikeepaitaan, jonka kauluksessa on ohut valkoinen raita. Jalassaan naisella oli turkoosinväriset shortsit, joissa teksti SYKE 100. Mukanaan menehtynyt kuljetti mustaa vinyylikassia, jossa on valkoisia pallo- ja rusettikuvioita.

Vinyylikassissa oli Nordean sininen possuaiheinen avaimenperä, jossa autonavain, Abloy-avain ja polkupyöränavain. Lisäksi kassissa oli virkattu valkoinen kesämyssy, aurinkolasit ja sandaalit.

Lukijoita pyydetään ottamaan yhteyttä virka-aikana Etelä-Pohjanmaan poliisilaitoksen päivystävään tutkijaan p. 0400-762 009, mikäli heillä on tietoja tuntomerkkeihin sopivasta ja Seinäjoen alueella oleskelevasta naishenkilöstä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.