Poliisi pysäytti vanhoilla kilvillä ajaneen auton Yhdysvalloissa – penkillä sihisi kalkkarokäärme ja takakontista paljastui radioaktiivinen yllätys

Yök! Jättimäinen käärme löydettiin auton hansikaslokerosta 0:54
Katso video: Auton hansikaslokerosta löytyi jättimäinen käärme!

Yhdysvalloissa poliisit tekivät yllättävän löydön pysäyttäessään henkilöauton Oklahoman osavaltiossa. 40-vuotiaan kuljettajan ajokista löytyi virkavallan yllättäneitä asioita.

Poliisi oli pysäyttänyt vanhentuneilla rekisterikilvillä varustetun auton tien sivuun rutiinitarkastuksessa. Vanhat kilvet eivät kuitenkaan olleet erikoisin asia, mitä virkavalta ajoneuvosta löysi.

Takapenkillä oli ollut laatikko, jossa sihisi poliisin yllätykseksi suurikokoinen kalkkarokäärme. Auton takakontista sen sijaan löytyi avattu viskipullo sekä käsiase.

Poliisit huomasivat takakontissa myös kellertävää jauhetta sisältävän säiliön. Jauhe tunnistettiin uraaniksi. Kuljettaja oli vitsaillut poliiseille yrittäneensä luoda "superkäärmeen". Tosiasiassa hänen kertomansa mukaan uraani oli tullut kaupan päälle hänen ostamansa geiger-mittarin mukana.

Käärmeestä ja uraanista ei koitunut harmia

Mies pidätettin, koska hän oli ajanut autoa vanhentuneilla kilvillä sekä lisäksi vanhentuneella ajokortilla. Myöhemmin paljastui, että auto oli myös varastettu.

Takakontista löytynyt käsiase sen sijaan kuului hänen mukanaan matkustaneelle 30-vuotiaalle naiselle. Nainen pidätettiin aseen hallussapidosta, koska hänellä oli taustallaan aiempi vankeustuomio.

Käärmeestä sen sijaan ei koitunut miehelle vaikeuksia, sillä hänellä oli metsästysluvat, jotka oikeuttivat sen hallussa pitämiseen. Takakontista löytyneen uraanin määrä oli myös ollut lain rajoissa.

Lue myös:

    Uusimmat