Poliisi meni lopettamaan seksijuhlat – juhlijoilta "koominen ja absurdi" reaktio: "He olettivat meidän olevan osa show'ta"

Poliisi jätti autonsa vartioimatta – karvainen raggari hyökkäsi heti 1:39
Poliisi törmäsi huvittavaan ongelmaan jätettyään hetkeksi autonsa vartioimatta. Apulaisseriffi oli jättänyt poliisiautonsa oven hetkeksi auki Georgiassa, mutta palatessaan autolle hän havaitsi, että sen on vallannut innokas vuohi!

Poliisi meni suitsimaan kiellettyä tapaamista Argentiinassa, mutta kohtasi erikoisen tilanteen: juhlakansa nimittäin oletti poliisien olevan strippareita!

Argentiinassa järjestetyt juhlat loppuivat lyhyeen, kun poliisi saapui paikalle. Bilettäjät joutuivat pettymään tuplasti: he nimittäin aluksi olettivat poliisien olevan vain rooliaan varten pukeutuneita strippareita, kertoo Daily Star.

Osanottajat olettivat poliisien olevan strippareita

Buenos Airesin lähistöllä Mar del Platassa pidetyissä seksuaalissävytteisissä juhlissa oli mukana 20 pariskuntaa. Poliisi sai ilmoituksen juhlista, jotka rikkoivat paikallisia koronasäädöksiä.

Kun poliisi saapui paikalle lopettamaan ilonpidon, juhlien osanottajat olettivat aluksi poliisien olevan paikalle tilattuja strippareita.

– Kun he näkivät meidät, he olettivat meidän olevan osa show'ta, poliisi kommentoi paikallismedialle.

"Se oli koomista ja absurdia"

Raporttien mukaan juhlissa paikalla ollut oli jo ehtinyt esimerkiksi kehua erästä konstaapelia ja tämän silmiä. Ilo loppui kuitenkin lyhyeen.

– Se oli koomista ja absurdia, virkavalta muotoili.

Tapaamisen oli tarkoitus jatkua pitkän viikonlopun ajan; Independentin mukaan tiloissa esimerkiksi esitettiin seksuaalisia videoita, jotka vihjasivat poliisille juhlien "luonteen".

Juhlapaikan omistaja tulee saamaan sakon toiminnastaan.

Lue myös:

    Uusimmat