Mainos

Poliisi löysi ison kokaiinikätkön Lohjalta

Takavarikoidun huumausaineen arvo katukaupassa olisi ollut ainakin noin 35 000 euroa.

Poliisi on takavarikoinut suuren määrän kokaiinia Lohjalla. Poliisin mukaan noin 35-vuotias järvenpääläismies yritti hakea puoli kiloa huumausainetta maastokätköstä Gunnarlan alueelta marraskuussa. Poliisi otti hänet kuitenkin kiinni kätkön läheltä.

Miehen asunnolle Järvenpäähän tehdyssä kotietsinnässä löytyi kaksi pistoolia ja yksi Suomi-konepistooli. Kaikki aseet olivat käyttövalmiita.

Poliisin mukaan huumausaine oli tarkoitettu Etelä-Suomen markkinoille ja sen arvo katukaupassa olisi ollut ainakin noin 35 000 euroa.

Törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta epäilty järvenpääläismies on vangittuna. Esitutkinnassa ilmeni, että miehellä on yhteyksiä järjestäytyneeseen rikollisjengiin, vaikka hän ei suoranaisesti ole minkään ryhmittymän jäsen.

Tapaus on edennyt syyttäjälle syyteharkintaan, ja juttu tulee käräjille ensi kuussa.

Lohjan alueella ei ole tehty aiemmin vastaavan suuruisia kokaiinitakavarikkoja. Koko valtakunnan alueella kokaiinitakavarikot lisääntyivät viime vuonna. Viranomaiset ovat aiemmin takavarikoineet kokaiinia eri esitutkintojen yhteydessä muutamia kiloja vuosittain.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.