Mainos

Poliisi kadonneen Emilin tapauksesta: "Syytä epäillä, että jotain on tapahtunut"

Poliisi kaipaa yhä uusia tietoja kadonneen Emil Nurmen tapauksesta.

Viimeinen havainto 20-vuotiaasta Nurmesta on, kun hän poistuu ravintola Kappelissa vietetyistä päättäjäisjuhlistaan sunnuntaina kello 1.43. Sen jälkeen hänestä ei ole varmoja havaintoja.

– Nyt tutkitaan, jos saataisiin lisää tietoa hänen liikkeistään, tutkinnanjohtaja Jorma Joki-Anttila Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo.

Poliisi muun muassa käy läpi valvontakamerakuvia alueelta. Poliisin mukaan on mahdollista, ettei kameroista löydy tietoa Emilin liikkeistä, sillä katoamisaikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä alueella liikkui paljon ihmisiä. Hän ei myöskään jäisi nauhalle, jos on noussut auton kyytiin esimerkiksi Esplanadin puistossa.

– Paljon on kiinni siitä, onko ihminen halunnut tulla huomatuksi. Hän on kuitenkin ilmeisesti poistunut Kappelista yksin, Joki-Anttila toteaa.

Joki-Anttilan mukaan vaikuttaa sille, ettei Nurmi ole kadonnut tahallaan. MTV Uutisten haastattelemien läheisten mukaan ei olisi Nurmen tapaista aiheuttaa tietoisesti huolta hänen läheisilleen ja tuttavilleen.

– On syytä epäillä, että tässä on tapahtunut jotain, minkä vuoksi hän ei voi olla yhteydessä kehenkään. Mistään ei ole tullut tietoa, jonka perusteella olisi syytä epäillä rikosta. Poliisi tarkastelee kuitenkin kaikkia mahdollisuuksia, Joki-Anttila kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.