Poliisi ampui mustaihoisen miehen kuoliaaksi Texasissa – silminnäkijä tallensi videolle tulituksen: "Teillä on etälamauttimia, mutta silti käytätte aseita"

Amerikassa mies kuollut – poliisin epäillään ampuneen 1:12
Katso silminnäkijän video, jossa tulitus käynnistyy.

Yhdysvalloissa Texasin osavaltiossa mies sai surmansa ampumavälikohtauksessa, joka tapahtui sunnuntaina iltapäivällä paikallista aikaa.

Poliisin mukaan he tavoittelivat törkeästä pahoinpitelystä epäiltyä miestä, joka astui auton sisään poliisin lähestyessä.

– Poliisin yritti pidättää miehen, jolloin laukauksia ammuttiin. Sen jälkeen epäilty saatiin autosta ulos ja hänen hallustaan löydettiin ase, kommentoi Chris Daniels Fort Worthin poliisista.

Epäilty todettiin kuolleeksi jo tapahtumapaikalla.

Naapuruston asukkaat vaativat vastauksia

Vielä on epäselvää, ampuiko epäilty poliisia päin, eikä poliisi osannut tähän kysymykseen vastata. Vain hetkiä myöhemmin ampumisen jälkeen naapuruston asukkaat vaativat vastauksia poliisilta ja kerääntyivät tapahtumapaikalle.

– Tämä oli ihan turhaa! Poliisilla on syystä etälamauttimia ja muita välineitä, mutta silti käytätte asetta mustien yhteisöä vastaan, kommentoi naapuruston asukas, Kevin Spencer, tuohtuneena.

Välikohtauksen johdosta kolme tapaukseen liittyvää poliisia on lomautettu tutkinnan ajaksi.

Lue myös:

    Uusimmat