Poliiseilta yllättävä reaktio naisen viuhahtamiseen Mestarien liiga -finaalissa

Malli Kinsey Wolanski kohautti lauantaina jalkapallon Mestarien liigan finaalissa Madridissa viuhahtamalla vähissä pukeissa kentälle kesken avausjakson. Wolanski on nyt avannut tapahtunutta ja sen jälkeisiä käänteitä tarkemmin venäläislehti Sport-Expressin haastattelussa.

Wolanski selitti tapahtumia aiemmin jo Instagramissa.

– Elämä on elämistä varten. Tee hulluja juttuja, joista sinut muistetaan ikuisesti, hän kirjoitti.

Wolanski ryntäsi kentälle Vitaly Uncensored -aikuisviihdesivustoa mainostaneessa paljastavassa asussa. Järjestyshenkilökunta sai hänet piakkoin kiinni ja Wolanski poistettiin stadionilta.

Wolanski joutui toviksi poliisin huomaan. Poliisit olivat Wolanskin mukaan "aika mukavia", ja reagoivat tapahtuneeseen yllättävästi.

– Kukaan heistä ei puhunut englantia, mikä aiheutti joitain vaikeuksia, mutta he olivat yllättävän kohteliaita ja nauroivat tapahtuneelle. Minua pidettiin kiinni neljä tuntia ja sitten minut vapautettiin, Wolanski sanoi Sport-Expressille.

Wolanskilta udeltiin, saiko hän rangaistusta, mahdollisesti sakkoja.

– Ei, ei ollut mitään sellaista. Se oli ihmeellistä.

Wolanski ei myöskään uskoakseen saanut porttikieltoa Mestarien liigan peleihin. Wolanski ei niin ikään kertonut, kuinka paljon hän ansaitsi tempustaan rahaa.

Wolanskin temppua taustoittaa se, että hän on Vitali Zdorovetskin tyttöystävä – miehen, joka juoksi vähäpukeisena kentälle jalkapallon vuoden 2014 MM-finaalissa Saksa–Argentiina. Zdorovetski oli Wolanskin mukaan tapahtuneen inspiroija.

"Epätodellinen tunne"

Wolanski oli kävellyt tapahtuneen jälkeen Madridin kaduilla. Reaktiot yllättivät naisen.

– Se oli hämmästyttävää! En pystynyt kuvittelemaan, että niin monet ihmiset olivat nähneet juoksuni ja pitivät siitä. Oli epätodellinen tunne, kun ihmiset tulivat puoleeni ja kannustivat minua, Wolanski kertaili. 

Wolanskin suosio Instagramissa räjähti yhtä lailla. Noin 260 000 seuraajan määrä kasvoi yli kahteen miljoonaan, kunnes tili sittemin suljettiin.

Liverpool nappasi Mestarien liigan voiton kukistettuaan Tottenhamin maalein 2–0.

Lue myös:

    Uusimmat