Toimittajalle kaljat naamaan suorassa lähetyksessä: Englannin MM-tappion lähestyessä erikoinen välikohtaus

Uusiseelantilaisen tv-kanavan suora raportti jalkapallon MM-kisoissa välierätappion kokeneen Englannin kannattajien tunnelmista muuttui nopeasti vihamieliseksi. Oluet toimittajalle kasvoille heittänyt mies tulikin lopulta arvaamattoman läheltä.

Newshub-kanavan kirjeenvaihtaja Lloyd Burr teki juuri ennen loppuvihellystä raporttia englantilaisesta kisakatsomosta Lontoon Croydonista toisella puolella maapalloa sijaitsevan Uuden-Seelannin aamuohjelmaan, kun aggressiivisesti käyttäytynyt mies tunki väkisin hänen ja kameran väliin.

Burr piteli miestä hetken loitolla ja yritti keskittyä lähetyksen tekemiseen. Englanti koki Kroatiaa vastaan 1-2-jatkoaikatappion ja putosi pois sunnuntain MM-loppuottelusta.

– Tässä on erittäin vihainen Englannin kannattaja tulossa päälleni, Burr aloitti.

Seuraavassa hetkessä Burr sai olutlasillisen silmilleen, mutta jatkoi raporttiaan salamannopeasti.

– Tämä on muuttunut juhlasta turhautumiseksi, sitten toiveikkuudeksi… nyt se on muuttunut vihaksi, toimittaja kommentoi pyyhkiessään olutta kasvoiltaan.

Mies yritti päästä uudelleen sättimään Burria toisen katsojan rauhoitellessa häntä.

– Hei kaveri, koeta nyt olla kunniakkaasti, toimittaja vastasi.

Toisessa päässä aamuohjelman isäntä hämmästeli englantilaisfanien käytöstä.

– Voisiko joku Englannissa mennä Lloydin turvaksi. Mitä roskasakkia. Mikä roisto.

Myöhemmin Burr kuitenkin paljasti Twitterissä, että kyseinen raivostunut fani olikin itse asiassa australialainen.

– Ensimmäistä kertaa Croydonissa, Etelä-Lontoossa ja mikä ensikaste se olikaan! Kaljan kasvoille saamista (humalaiselta aussilta) lukuun ottamatta tunnelma oli eeppinen seurata peliä. (Kuvaaja) Simon Morrow ja minä olemme kunnossa. Kiitos kaikille ystävällisistä viesteistänne, Burr kirjoitti.

– Jälkeenpäin kerroin hänelle, että olen Uudesta-Seelannista ja hän sanoi "minä olen Australiasta". Rehellisesti sanottuna hän oli niin kännissä, etten saanut edes hänen aksentistaan selvää.

Lue myös:

    Uusimmat