Mestarien liigan finaalissa viuhahtanut kohumalli tempaisi jälleen – uusintayritys päättyi kaltereiden taakse

Yhdysvaltalainen malli Kinsey Wolanski nousi julkisuuteen, kun hän juoksi kentälle kevään Mestarien liigan finaalissa. Nyt Wolanski ja hänen poikaystävänsä Vitali Zdorovetskiy yrittivät toistaa temppua Copa American finaaliottelussa karuin tuloksin.

Wolanski nousi julkisuuteen, kun hän juoksi paljastavassa uima-asussa kentälle Liverpoolin ja Tottenhamin välisessä finaaliottelussa. Wolanskin seuraajamäärät Instagramissa nousivat räjähdysmäisesti heti finaalin jälkeen, kun yleisölle selvisi viuhahtajan henkilöllisyys.

Wolanski ja hänen poikaystävänsä Zdorovetskiy yrittivät toistaa keväisen temppunsa sunnuntaina Copa American finaalissa, mutta ottelun järjestysmiehet olivat tehtäviensä tasalla ja saivat kaksikon kiinni verekseltään. Wolanski kirjoitti tapahtuneesta Instagram-tilillään.

– Myönnän, että Copa America voitti, mutta meillä oli aikamoinen seikkailu yrittäessämme. Lensimme Brasiliaan ja pukeuduimme valeasuihin, pääsimme paikoillemme, mutta se loppui siihen, kun 20 järjestyksenvalvojaa taklasi Vitalin, Wolanski kuvailee tapahtumien kulkua.

Kaksikko joutui viuhahdusyrityksensä johdosta hetkeksi telkien taakse.

– Pääsimme vankilasta ja nyt aiomme nauttia ajastamme Brasiliassa.


Lue myös:

    Uusimmat