Mainos

Poikaystävä toi tuliaisiksi simpukankuoria – huomaatko, minkä mokan hän teki?

Huomaatko sinä, mitä outoa poikaystävän tuliaispurkki sisältää?

Ria Rechtorovicilla on ihana poikaystävä. Poikaystävä toi nimittäin tyttöystävälleen suloisen tuliaisen palattuaan kevätlomaltaan.

Baylorin yliopistossa opiskeleva Rechtorovic ei kuitenkaan voinut olla huomaamatta, että poikaystävän tuomassa purkillisessa simpukankuoria oli jotain sinne kuulumatonta.

Huomaatko itse, mitä outoa simpukankuorien joukossa piilee?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rechtorovicin mukaan poikaystävä oli vaikuttanut erityisen ylpeältä itsestään lahjansa vuoksi. Siksi hän ei hennonutkaan kertoa poikaystävälleen, Charlielle, tämän erheestä suoraan – vaan jakoi mokan sen sijaan Twitterissä kaiken kansan nähtäväksi.

"Poikaystäväni toi minulle purkillisen simpukankuoria kevätlomareissultaan Floridasta, enkä tiedä, miten kertoa hänelle, että jotkut niistä ovat pistaasin kuoria", Rechtorovic kirjoitti.

– Hän mainitsi, että jotkut simpukankuorista vaihtoivat kuivuessaan väriä, ja osoitti pistaasin kuoria. Hän sanoi, että ne olivat paljon kultaisempia rannalla, ja että hän "tietää, kuinka paljon pidän kullasta", Rechtorovic kertoi Freshu.io-sivustolle.

"Älä koskaan kerro hänelle"

Twitter-kansa ihastui poikaystävän eleeseen siinä määrin, että Rechtorovic sai jopa kehotuksia olla kertomatta tälle tämän mokasta.

– Tuo on niin suloista! Ainoa, mitä minun poikaystäväni toi, oli tippuri, hieman epäonnisempi Twitter-käyttäjä totesi.

– Itken, tuo on niin suloista, älä koskaan kerro hänelle, totesi toinen.

– Se on se ajatus, joka merkitsee, muistutti kolmas.

Loppujen lopuksi Charlie sai kuitenkin tietää.

– Minulla ei ollut sydäntä kertoa hänelle... Lähetin hänelle luonnoksen twiitistäni ja kuvan pistaasin kuorista, jotta hän voisi verrata niitä kahta. Hän kieltäytyi näkemästä totuutta ensin, mutta ymmärsi sitten, minkä hupsun virheen oli tehnyt, Rechtorovic paljasti.

Lähteet: Freshu.io, Twitter

***

0:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.