Poikaa kiusattiin, koska hän käytti joka päivä samoja vaatteita – koulutoverit tulivat hätiin: "Tämä oli käytännössä elämäni paras päivä"

Poikaa kiusattiin, koska hän käytti joka päivä samoja vaatteita – koulukaverit tulivat hätiin 1:39
Koulutoverit auttoivat kiusattua Michael Toddia. Katso videolta pojan reaktio!

Michael joutui kiusaamisen kohteeksi vietettyään viikkoja samoissa vaatteissa. Nuori mies sai lopulta apua saman koulun oppilailta, jotka päättivät tulla hätiin.

Tennesseeläisoppilas sai ihastuttavan lahjan oppilailta, jotka olivat tietoisia hänen kärsimyksestään. Michael Toddia kiusattiin, koska hän käytti aina samoja vaatteita. Nuori mies vietti viikkoja samassa asussa, koska hänen äidillään ei ollut varoja ostaa uusia.

– Äiti ei voi ostaa minulle vaatteita, koska kasvan liian nopeasti, Michael kuvailee.

Saman koulun oppilaat Kristopher Graham ja Antwan Garrett näkivät oppilaiden nauravan nuorelle miehelle. Kristopher tunsi, että hänen täytyy tehdä asialle jotakin.

Lahjoittivat omia vaatteitaan

Kristopher ja Antwan keräsivät omista varastoistaan vaatteita, kuten täysin uusia kenkiä, joista pystyivät luopumaan. Pojat antoivat vaatelahjan Michaelille välitunnilla. Pojat myös pyysivät anteeksi nauramista, jossa hekin olivat aluksi olleet mukana.

Michael kertoo olleensa "sokissa".

– Minua on kiusattu koko elämäni, nuori mies kertoo.

"Tämä oli käytännössä elämäni paras päivä"

Michaelin mukaan muut oppilaat eivät ole koskaan antaneet hänelle lahjoja.

– Tämä oli käytännössä elämäni paras päivä. Olin hyvin onnellinen, mies kehuu.

Kristopheria ja Antwania hän kehui sanomalla "te olette mahtavia". Kaksikon kiltteys on inspiroinut myös muita lahjoittamaan Michaelille vaatteita.

Lähteet: ABC7ny.com, Globalnews.ca, CNN

Lue myös:

    Uusimmat