Poika paljastaa: Audrey Hepburn ei pitänyt itseään kauniina

Taas on saatu todiste siitä, etteivät julkisuus ja fanien suorittama palvonta muuta ihmisen sisäistä maailmaa. Audrey Hepburnin nuorimman pojan mukaan Hepburn ei uskonut olevansa kaunis.

Näyttelijä AudreyHepburnin nuorin poika LucaDotti on julkaissut valokuvateoksen äidistään. Audrey in Rome -teoksessa nähdään myös ennen julkaisematonta materiaalia Hepburnista.

Dotti paljasti Vainty Fair -lehdelle, että Hepburn uskoi olevansa "hyvä yhdistelmä erilaisia epäkohtia".

– Hän uskoi omaavansa suuren nenän ja suuret jalat. Hän uskoi olevansa liian laiha ja pienirintainen, Dotti kuvailee.

– Hän katsoi peiliin ja sanoi: "en ymmärrä, miksi ihmiset pitävät minua kauniina".

Dotti kuitenkin pitää äitiään "täydellisenä". Hepburn itse on todennut, että meikki saa naisen näyttämään kauniilta muiden silmissä.

– Meikki saa sinut näyttämään vain ulkoapäin kauniilta, mutta siitä ei ole apua, jos olet ruma sisältäpäin. Ellet sitten syö meikkiä.

"Hän oli hyvin iloinen vanhenemisesta"

Dottin mukaan Hepburn ei elänyt elämäänsä eristyksissä. Huivi ja aurinkolasit auttoivat häntä shoppailemaan rauhassa. Dottin mukaan hänen äitinsä omisti 30–40 aurinkolasit.

Hepburn kuoli vuonna 1993 63-vuotiaana. Dottin mukaan hänen äitiään hämmästyttivät naisten loputtomat pyrkimykset nuorekkaaseen ulkonäköön.

– Hän oli itse asiassa hyvin iloinen vanhenemisesta. Se merkitsi enemmän aikaa hänelle itselleen ja perheelle sekä eroa Hollywoodin nuoruudesta ja kauneudesta.

Hepburn tunnettiin parhaiten rooleista LomaRoomassa sekä AamiainenTiffanylla -elokuvista. Hepburnia pidetään eräänä aikansa merkittävimmistä tyyli-ikoneista, ja vuonna 1999 American Film Institute nimesi hänet yhdeksi vuosisadan kolmesta merkittävimmistä naisnäyttelijöistä.


Lue myös:


AVA/Maria Aarnio

Lähde: Wikipedia,Daily Mail

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja