Mainos

Poika kasvatti hiuksensa auttaakseen syöpälapsia – sairastui nyt itse

Yli kaksi vuotta pienten syöpäpotilaiden vuoksi hiuksiaan kasvattanut pikkupoika taistelee nyt itse henkensä puolesta. 

Hyväsydäminen pikkupoika Vinny Desautels oli vasta seitsemänvuotias, kun hänelle diagnosoitiin syöpä. Diagnoosi tuntui läheisistä erittäin epäreilulta, sillä vain hetki sitten poika oli ollut itse mukana auttamassa pieniä syöpäpotilaita. Nyt hän joutui itse autettavien joukkoon. 

Synkkä diagnoosi heti lahjoituksen jälkeen

Poika oli kasvattanut hiuksiaan kahden vuoden ajan, sillä hän halusi lahjoittaa pitkät hiuksensa pienten syöpäpotilaiden hyväksi. Kun hiukset olivat kasvaneet yli 30-senttisiksi, hiukset leikattiin ja lahjoitettiin peruukkeja valmistavalle syöpäsäätiölle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hyväntahtoinen teko muuttui kuitenkin hetkessä, sillä pojalle diagnosoitiin pian hiustenleikkuun jälkeen pitkälle edennyt syöpä. Poika oli valittanut polvikipua, ja vanhemmat löysivätkin pojan lantiosta patin, jota he lähtivät näyttämään lääkäriin. Tutkimuksesta paljastui jotain, joka muutti koko perheen elämän kertaheitolla.

Lääkärit löysivät syöpäpesäkkeitä pojan lantiosta, poskista ja oikeasta silmästä. Neljänteen vaiheeseen edennyt aggressiivinen syöpä vei pojan hetkessä sairaalaan, jossa iloisen tokaluokkalaisen pojan elämä vaihtui koulumaailmasta erilaisiin testeihin ja hoitoihin. Poika taistelee sitkeästi syöpää vastaan, mutta lääkärit eivät osaa ennustaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 

Tämä pikkupoika ei todellakaan olisi ansainnut näin synkkää diagnoosia. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: GoFundMe

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.