Lääkärit luulivat vatsakipuja ummetukseksi – 9-vuotiaalla tytöllä olikin munasarjasyöpä

Lapsen syöpä muutti perheen elämän 8:33
Miten lapsen syöpä vaikuttaa perheeseen?

9-vuotiaan Kayleen vatsakipujen syyksi paljastui munasarjasyöpä. Neljän kuukauden hoitojen jälkeen tyttö sai terveen paperit.

9-vuotias yhdysvaltalainen Kaylee Tolleson oli kärsinyt vatsakivuista useamman kuukauden.Aluksi lääkärit luulivat tytön kärsivän vain ummetuksesta, kertoo ABC7NY.

Ultraäänitutkimuksessa paljastui kuitenkin karu totuus: tytöllä oli 10 sentin kokoinen kasvain. 25. maaliskuuta Kayleella todettiin munasarjasyöpä.

Viikon päästä Kayleelle tehtiin leikkaus, jossa kasvain poistettiin. Paria viikkoa myöhemmin kävi ilmi, että syöpä oli levinnyt vatsan alueelle. Hän tarvitsi kemoterapiaa.

– Koko hänen elämänsä kääntyi ylösalaisin. Häneltä vietiin kaikki: luistelu, partio… hän ei voinut leikkiä pihalla, äiti Kelly kertoi Good Morning America -ohjelmassa.

Kayleen koulunkäynti pistettiin tauolle. Häneltä jäi yhdeksän viikkoa kolmannesta luokasta suorittamatta.

"Oikea tunteiden vuoristorata!"

Neljä kuukautta kestäneiden hoitojen jälkeen lääkärit totesivat, että tytöllä ei ollut enää syöpää. Hän ryntäsi soittamaan sairaalan kelloa, jota soitetaan merkiksi siitä, että joku on parantunut syövästä.

– Tuntuu ihmeelliseltä soittaa kelloa, koska kaikki tietävät, että olen saanut kemoterapian päätökseen ja olen parantunut, tyttö kertoi Texasin lastensairaalassa antamassaan haastattelussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on ollut oikea tunteiden vuoristorata!

Tyttö odottaa innolla, että pääsee takaisin kouluun ja harrastusten pariin.

Lue myös:

    Uusimmat