Podcast: Katja Ståhl pyytää Katariina Sourilta anteeksi Playboy-kommenttiaan: "Puhuin törkeästi"

Katja Ståhl kommentoi 90-luvun Hurja joukko -ohjelman castingia 1:14
Katja Ståhl kommentoi 90-luvun Hurja joukko -ohjelman castingia Huomenta Suomessa.

Juontaja Katja Ståhl pahoittelee käytöstään podcastissa. 

Kuvataiteilija Katariina Souri vierailee juontaja Katja Ståhlin Elämäni kesät -podcastissa. Jaksossa Ståhl pyytää Sourilta anteeksi, kun hän pahoitti Sourin mielen puhuessaan tämän taannoisesta Playboy-urasta Huomenta Suomen haastattelussa keväällä. 

– Ylitettiin uutiskynnys sillä, että puhuin törkeästi sinun Playboy-urastasi ja pahoitit mielesi ja nyt minä pyydän tässä anteeksi, Ståhl kertoo.

– Voi Katja rakas, kiitos! Mietin myöhemmin sitä, että tämä oli ehkä tyypillistä Katjan sarkasmia, et ehkä tarkoittanut sitä silleen, Souri kommentoi.

Souri kertoo, että hän työsti elämänkertaa samaan aikaan, joten kommentti satutti erityisesti.

– Olin niin herkillä siinä, että olin hetken aikaa hemmetinmoisessa uhriutumisen tilassa, mutta se oli tärkeä projekti, Souri kuvailee. 

Souri julkaisi Facebookissa päivityksen maaliskuussa, jossa hän kertoi loukkaantuneensa Huomenta Suomen haastattelusta. Päivityksestä tulee ilmi, että Souri loukkaantui siitä, että hänet leimattiin Playboy-tähdeksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Totesivat keskustelussaan, että ohjelmassa hurjaa oli lähinnä se, että yksi juontajista oli entinen Playboy-malli, joka yllättäen hyppäsi juontajaksi, Souri kirjoitti aiemmin. 

Hän kertoi Playboy-kuvauksista olleen jo 10 vuotta ennen kuin aloitti Hurja joukko -ohjelmassa. 

– Anteeksi mitä? Ensinnäkin olin tuohon aikaan ensisijaisesti käsikirjoittaja. Olin kirjoittanut Maikkarille prime-time televisosarjan Samppanjaa ja vaahtokarkkeja, yhteensä 17 jaksoa. Lisäksi olin kirjoittanut samalle kanavalle 10 osaisen draamasarjan Tähtilampun alla (1995-1997). 

– Playboy-kuvauksista oli Hurjan joukon alkaessa kulunut jo 10 vuotta aikaa, ja olin myös tehnyt valtavan määrän juontohommia, myös televisioon. 

 

Lue myös:

    Uusimmat